Zenna | Minimal E-commerce HTML Template Web Teması

Açıklama

Zenna süper temiz ve minimal bir e-ticaret HTML şablonudur. En son teknolojileri kullanarak ihtiyaçlarınıza uygun kapsamlı ve sezgisel düzenler oluşturduk. Süper optimize edilmiş HTML ve JavaScript kodu Zenna’yı diğerlerinden daha hızlı yükler. Zenna, web sitenizin herhangi bir mobil cihazda mükemmel görünmesini sağlayacak bootstrap ile güçlendirildi. Her şeyi bir Sass ile özelleştirmek çok kolay. Zenna’nın tadını çıkaracağınızdan ve bir sonraki projeniz için seçeceğinizden eminiz. Zenna ile yeni çevrimiçi işinize başlayın
Ana Özellikler3 Ev Demoları
Hızlı sayfa yükleme hızı, SEO optimize edilmiş
Kullanıcı dostu benzersiz minimal tasarım
Sass dosyaları dahil
Birden Fazla Başlık
Twitter feed
Dokunma kaydırıcıları
PHP formuyla iletişime geçin
Google Harita
Widgetize mega menü
Mükemmel UX
Yeniden kullanılabilir öğeler
Tamamen duyarlı ve retina hazır
Özelleştirmesi kolay
Esnek ve çok amaçlı
Google Yazı Tipleri
Genişletilmiş belgeler
Ve daha fazlası…

Zenna | Minimal E-commerce HTML Template Web Teması ; Bootstrap web tasarım görseli, Temiz web tasarım görseli, E -Ticaret web tasarım görseli, Zarif web tasarım görseli, Moda web tasarım görseli, Html web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

HTML, SASS, JS

Ürün Kodu

VSTHM11-2572

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews