Burento – Corporate Business Agency HTML template Web Teması

Açıklama

Burento – Çok Amaçlı Business HTML5 Şablonu.
Burento, çok amaçlı, modern, profesyonel, temiz, yaratıcı ve kullanımı kolay bir HTML5 şablonu için özel olarak yapılmış bir HTML şablonudur. Herhangi bir şirket projesi, başlangıç, ajans, dijital ve iş ajansı için idealdir. Ayrıca kod boyunca size rehberlik edecek bir belge klasörü ekledik. Umarım her şeyi kapsadım ama bilmek istediğiniz bir şey varsa, yardım etmekten mutluluk duyuyorum.
Bu son derece özelleştirilebilir – tabletlerde ve mobil cihazlarda harika görünüyor. Web geliştirmenin en iyi uygulamalarını dahil ettik – Bootstrap veya Grid 1170px’e dayalı harika bir web sitesi düzeni oluşturabilirsiniz.

Burento – Corporate Business Agency HTML template Web Teması ; Ajans web tasarım görseli, Ajans web tasarım görseli, İşletme web tasarım görseli, İşletme web tasarım görseli, Html web tasarım görseli, Şablon web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

HTML, CSS, JS

Ürün Kodu

VSTHM11-826

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews