Matelick – Soft Material Corporate HTML Template Web Teması

Açıklama

Matelick, yumuşak bir malzeme ve temiz tasarımla tasarlanmış tamamen duyarlı bir HTML5 ve CSS3 şablonudur. Matelick tasarıma ve kullanılacak basitliğe odaklanır. Eşsiz ve kişisel bir tasarım oluşturmak için önceden tasarlanmış bloğu karıştırabilirsiniz. Tüm kodlar iyi yorumlanmış ve Puredesignthemes tüm sorularınızda size cevap verecektir. Bu şablon farklı düzenlere sahiptir ve kurumsal, portföy, ajanslar ve küçük işletme web siteleri oluşturmak için mükemmeldir. 20+ HTML hazır dosya, 6 tür ana sayfa ve 6+ tür başlık ile birlikte gelir. Bu şablon retina hazır.
Özellikler Multi sayfa tasarımı
Bootstrap & Sass ile Yapın
Tamamen duyarlı
6 ev sayfası stilleri
2 portföy single stilleri
6 portföy stili
4 Post Stil
2 Stil Hakkında
2 Proje Stilleri
3 Blog Stili
Çapraz Tarayıcı Uyumlu
İyi biçimlendirilmiş ve yorumlanmış
PHP İletişim Formu
Google Haritalar
YouTube, Vimeo’dan gömme videoları destekleyin.
Filtreler ile izotop portföyü
20+ öğe
Retina Hazır
Yüksek kaliteli simge yazı tipleri
Google Web Yazı Tipleri
CMS’ye dönüştürme kolaylığı
Dokümantasyon dahil
Pixabay
Pexels
Pixeden
Graphicburger
Diğer tüm yazarlar için teşekkürler*Görüntüler indirmenin bir parçası değil. Çevrimiçi örnekler görüntüleri kendi sahiplerine aittir ve yalnızca demo amaçlı kullanılır

Matelick – Soft Material Corporate HTML Template Web Teması ; Ajans web tasarım görseli, İşletme web tasarım görseli, Temiz web tasarım görseli, Şirket web tasarım görseli, Kurumsal web tasarım görseli, Yaratıcı web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

HTML, CSS, JS

Ürün Kodu

VSTHM11-3956

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews