KUPON – Deals & Discounts – Material Design Web Teması

Açıklama

Kupon, fırsatlar ve indirimler için bir web sitesi oluşturmak için bir HTML şablonudur. Kupon, sitenizi oluşturmak için ihtiyacınız olan hemen hemen her şablonla birlikte gelir (yakında eksik olan şey eklenir). Kupon, malzeme tasarım öğelerine sahip temiz bir duyarlı şablondur.
Baykuş Carousel
Bootstrap
2 ev sayfası
2 anlaşma sayfası
Garbit Fırsatları
Kategoriler veya Sonuçlar Sayfası
Temas etmek
SSS sayfası
Kayıt
Araba sayfası
Çıkış yapmak
ShoortCodesNote: Görüntüler indirilebilir fermuar öğesine dahil değildir, yalnızca önizleme için kullanılırlar ve ilgili sahiplerinin mülkiyetidir.

KUPON – Deals & Discounts – Material Design Web Teması ; Fırsatlar web tasarım görseli, Mağaza web tasarım görseli, Kupon web tasarım görseli, Kupon web tasarım görseli, Günlük web tasarım görseli, E -Ticaret web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

HTML, CSS, JS

Ürün Kodu

VSTHM11-3647

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews