Hostiko – Hosting HTML & WHMCS Template With Isome Web Teması

Açıklama

Hostiko Premium Hosting & WHMCS HTML Şablonu, web barındırma şirketleri için özel olarak tasarlanmıştır. Hostiko, temanın tüm tarayıcılar ve tüm cihazlarla çalıştığından emin olmak için kodlama kalitesinin bakımı ile en son web teknolojileri (bootstrap çerçevesi, simge yazı tipi, vb.) İle oluşturulmuştur. Hostiko, web barındırma, iş, şirket, çok amaçlı, alan satışı siteleri için profesyonel olarak tasarlanmıştır. Hostiko’da VPS barındırma, paylaşılan barındırma ve özel barındırma için farklı sayfa düzeni görebilirsiniz, güçlü web barındırma sitelerini harika fiyatlandırma tablolarımız ve özel barındırma sayfası örneklerimizle oluşturabilirsiniz. Özelleştirilebilir fiyat kaydırıcımıza da bakın
Özel blog düzeni ve özel portföy şablonu (süper harika bir jQuery eklentisi ile) içerir. Tüm modern tarayıcılar ve arama motoru dostu ile uyumludur.

Hostiko – Hosting HTML & WHMCS Template With Isome Web Teması ; Bulut web tasarım görseli, Barındırma web tasarım görseli, Yaratıcı web tasarım görseli, İhtisas web tasarım görseli, İhtisas web tasarım görseli, Kayıt web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

CSS, HTML

Ürün Kodu

VSTHM11-2109

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews