Busing – Business Consulting Bootstrap 5 Template Web Teması

Açıklama

Busing – Business Consulting Bootstrap 5 şablonu, iş, danışmanlık, finans ajansları için güçlü, çok yönlü ve modern bir bootstrap 5 şablonudur. En son tasarım trendleri kullanılarak oluşturulur. Bu mükemmel web şablonunu, tüm ihtiyaçlarınızı ve tercihlerinizle uyumlu olarak bir web sitesi oluşturmak için dağıtabilirsiniz.
Bu süper verimli bootstrap5 web şablonu duyarlı ve retina hazır. Bir dizi hazır iç sayfa ile birlikte 02 benzersiz ana sayfa içerir. İç sayfalar sayfa, hizmetler sayfası, 3+ portföy sayfası, 3+ blog sayfası, iletişim sayfası, vb. Swiper kaydırıcı, dinamik kontak formu, ücretsiz yazı tipi, W3C doğrulama işaretleme ve çapraz tarayıcı optimizasyonu sağlar. Ayrıca, iyi yorumlanmış kod, kolay anlaşılabilir belgelenmiş dosya yapısı ve 7/24 profesyonel ve hızlı destek alacaksınız. Bunun da ötesinde, web sitenizde işinizi ve danışmanlığınızı farklı bir şekilde vurgulamanıza yardımcı olur.
Tek kelimeyle, Busing – Business Consulting Bootstrap 5 şablonu iş ve danışmanlık için ideal bir seçimdir. Olumlu bir sonuç için bugün deneyin!
Özellikler: Bootstrap ile inşa 5.0.2
2 ana sayfa
11+ HTML sayfası
HTML5 ve CSS3
SASS (SCS) ile yapılmış
Dinamik iletişim formu
Kullanılmış Swiper kaydırıcısı
Simge yazı tipi fontwesome
Google Yazı Tipleri
Dinamik Mailchimp Abone Olma Formu
Ajax Çalışma İletişim Formu
W3C Doğrulanmış Kod
Temiz Kod
Yaratıcı ve modern tasarım
Tamamen duyarlı
Pürüzsüz animasyonlar
Özelleştirmesi kolay
SEO Dostu Kod
Hız optimize edilmiş
Çapraz Tarayıcı Desteği
İyi belgelenmiş
Konsol hatası yok
JQuery Son Sürüm
Ve daha fazlası!

Busing – Business Consulting Bootstrap 5 Template Web Teması ; Muhasebeci web tasarım görseli, Reklam web tasarım görseli, Ajans web tasarım görseli, İşletme web tasarım görseli, Şirket web tasarım görseli, Danışmanlık web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

HTML, CSS, JS, SASS

Ürün Kodu

VSTHM11-1685

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews