Zakas – Fashion HTML Template Web Teması

Açıklama

Zakas-Moda e-ticaret şablonu, en kaliteli bir e-ticaret sitesi oluşturmak için muhteşem bir HTML şablonudur. Moda ürünleri, erkek moda, kadın modası, çocuk modası, hazır giysiler, ayakkabılar, güneş gözlüğü, spor ürünleri, seyahat aksesuarları ve her türlü diğer satıcı ürünleri satabilirsiniz. Zakas, e -ticaret işinizi şu anda atmaya hazır.
Zakas aslında çok çeşitli sayfalar ve işlevler düşünmenizi ve seçmenizi sağlayan varyasyon adıdır. 10 ana sayfa, 8 mağaza sayfası, 12 ürün sayfası ve 7 blog sayfası dahil toplam 52 HTML sayfası Zakas e -ticaret şablonunu süslemiştir.
Bununla birlikte, Zakas HTML5, CSS3, Bootstrap 5 ve Sass ile inşa edilmiştir. Zakas, herhangi bir cihaza son derece duyarlıdır ve pazarın tüm büyük tarayıcılarıyla uyumludur. Ürün ekranı gözü yakalamak için oldukça çekici.
Ayrıca, bu e-ticaret bootstrap şablonu Pixel Perfect Tasarım, Düz ve Yazı Tipi Awesome Icon, Google Font, Google Map, Amazing Megamenu, Pürüzsüz Animasyon, Kuyu Belgeleri ve Konsol Hatası yok. Nihai kolaylığınız için, bu şablona çok iyi bir belge eklenmiştir. Bu şablonun tüm güncellemelerini müşterilerimize ücretsiz olarak sunacağız.
Ana Özellikler: 52 HTML sayfası
10 ana sayfa
8 mağaza sayfası
12 ürün detayı sayfası
7 Blog Sayfası
5 blog detay sayfası
1 İletişim Sayfaları
3 başlık stili
HTML5, CSS3 ve SASS
Pixel Mükemmel Tasarım
Duyarlı tasarım
Kullanıcı Dostu Kod
Temiz İşaretleme
Yaratıcı tasarım
Çapraz Tarayıcı Desteği
Bootstrap ile güçlendirilmiş 5.2.3
Kullanılmış yazı tipi harika simge
Kullanılmış düz simge
Google yazı tipi
Google Harita
Hızlı sayfa yükleme
İnanılmaz Megamenu
Özelleştirmesi kolay
Pürüzsüz animasyon
İyi belgelenmiş
Hızlı Görünüm Ürün
Ücretsiz Güncellemeler
Konsol hatası olmadan

Zakas – Fashion HTML Template Web Teması ; Bootstrap web tasarım görseli, Temiz web tasarım görseli, Dijital web tasarım görseli, E -Ticaret web tasarım görseli, Moda web tasarım görseli, Html web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

HTML, JS, CSS

Ürün Kodu

VSTHM11-1678

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews