Kngu – Flower HTML Bootstrap 5 Template Web Teması

Açıklama

KNGU – Flower HTML Bootstrap 5 Şablon, çiçek dükkanı için zarif ve etkileyici bir HTML5 şablonudur. Bu çok amaçlı çiçek mağazası şablonu tamamen güzel, modern ve duyarlı. Bootstrap4 tabanlı e -ticaret şablonu olan Kngu, taze çiçek ve buket dükkanı sahipleri için ideal bir seçimdir.
Ayrıca, iki benzersiz ev versiyonu 26+ HTML sayfası ve Shop Grid & List stilleri ile mevcuttur. Kngu, Swiper Slider, Dinamik Kontak Formu, Ücretsiz Yazı Tipi, W3C Doğrulama İşaretlemesi, Son Blog, Hesabım, Çok Para Birimi, WPML ve Çapraz Tarayıcı Optimizasyonu sunar. Bunun da ötesinde, web sitenizdeki çiçek, çiçek buketi ve el buketinizi farklı bir şekilde vurgulamanıza yardımcı olur. Sonuç olarak, şimdi Kngu – Flower HTML Bootstrap 5 şablonunu deneyin!
Özellikler 26 HTML dosyaları dahil
Profesyonel Blog Düzeni Tasarımı
Bootstrap ile inşa 5.2.3
SASS (SCS) ile yapılmış
Dinamik iletişim formu
Google Yazı Tipleri
W3C Doğrulanmış Kod
Temiz Kod
Yaratıcı ve modern tasarım
Tamamen duyarlı
Özelleştirmesi kolay
Çapraz Tarayıcı Desteği
İyi belgelenmiş
Konsol hatası yok

Kngu – Flower HTML Bootstrap 5 Template Web Teması ; Aksesuarlar web tasarım görseli, Temiz web tasarım görseli, Dijital web tasarım görseli, Dijital web tasarım görseli, Ürünler web tasarım görseli, E -Ticaret web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

HTML, CSS, JS, SASS

Ürün Kodu

VSTHM11-1661

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews