Destry – Fashion eCommerce HTML Template Web Teması

Açıklama

Çevrimiçi dünya için modalarınızı sergilemek, hedeflenen bir kitleyi çekmek ve satışlarınızı artırmak için size muazzam bir fırsat sunar. Ancak, moda ve ilgili ürünler satan profesyonel bir e-ticaret sitesi başlatmak genellikle zordur ve çok zaman, bilgi ve çaba gerektirir. Bununla birlikte, Destry gibi modern ve sofistike bir web şablonu kullanarak, projeniz üzerinde hemen çalışmaya başlayabilir ve bir kareden başlama fikrini atlayabilirsiniz.
Destry size 35+ HTML Web sayfası arasından seçim yapabileceğiniz 02 benzersiz ana sayfa varyasyonu sunar. Birkaç hızlı ince ayarla, moda endüstrisindeki her türlü proje için bu Premium Bootstrap 5 şablonunu kullanabilirsiniz. Ana sayfa, bir Swiper kaydırıcısı ile büyük bir slayt gösterisi ekleyerek güzel ve büyüleyici bir şekilde inşa edilmiştir. Ayrıca, ziyaretçilerinize site navigasyonu için büyük bir avantaj sağlayan bir megamenu bulacaksınız. Ana sayfada günlük fırsatlar bölümü, en iyi teklif bölümü, yeni varış bölümü vb. Gibi farklı diğer bölümler de vardır.
Ana sayfaya ek olarak, mağaza sayfası, sayfa, iletişim sayfası, SSS sayfası, blog sayfası, sepet sayfası, ödeme sayfam, hesap sayfam, karşılaştırma sayfam vb. Sayfa ve blog sayfası.
Bu çarpıcı Web şablonu ayrıca tüm cihazlarda ve web tarayıcılarında aerodinamik bir çevrimiçi alışveriş deneyimi sağlayan duyarlı ve tarayıcı ile uyumlu bir düzen içerir.
Bunun da ötesinde, Destry, kullanıcı dostu, güçlü ve esnek bir site oluşturmanızı sağlayacak tonlarca özellik ile birlikte gelir. Bu şablondaki bazı dikkate değer olanaklar arasında Google yazı tipleri, dinamik iletişim formu, W3C doğrulama formu, temiz kod, pürüzsüz animasyonlar, hız ve SEO için optimize edilmiş, konsol hatası yok, jQuery en son sürüm vb.
Dolayısıyla, moda markanız veya giyim mağazanız için çevrimiçi varlığınızı artırmaya hazırsanız, Bootstrap 5’e dayanan bu özel web şablonunu dağıtabilirsiniz. Rahatlığınız için dost özel desteğimiz mevcut olacaktır. Ayrıca, satın alma işleminizden sonra düzenli ücretsiz güncellemeler alacaksınız.
Ana Özellikler: Bootstrap ile inşa 5.2.3
2 ana sayfa varyasyonu
35+ HTML sayfası
HTML5 ve CSS3
SASS (SCS) ile yapılmış
Dinamik iletişim formu
Kullanılmış Swiper kaydırıcısı
Simge yazı tipi fonttawesesome & pe simge 7 strok yazı tipi
Google Yazı Tipleri
Dinamik Mailchimp Abone Olma Formu
Ajax Çalışma İletişim Formu
W3C Doğrulanmış Kod
Temiz Kod
Yaratıcı ve modern tasarım
Tamamen duyarlı
Pürüzsüz animasyonlar
Özelleştirmesi kolay
SEO Dostu Kod
Hız optimize edilmiş
Çapraz Tarayıcı Desteği
İyi belgelenmiş
Konsol hatası yok
JQuery Son Sürüm
Ve daha fazlası!

Destry – Fashion eCommerce HTML Template Web Teması ; Aksesuarlar web tasarım görseli, Giyim web tasarım görseli, E -Ticaret web tasarım görseli, Zarif web tasarım görseli, Moda web tasarım görseli, Moda web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

HTML, CSS, JS

Ürün Kodu

VSTHM11-1656

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews