Zoomy – education HTML Template Web Teması

Açıklama

Zoomy, güzel bir tasarıma ve benzersiz özelliklere sahip temiz, modern ve benzersiz bir HTML5 şablonudur. Bu, üniversite, kolej, okul, anaokulu, çevrimiçi kurslar, blog, akademi, kurslar, eğitim, eğitim merkezi, eğitim html, öğrenim, ders, iş, etkinlikler, enstitü, öğrenme, öğretmen ve daha fazlası.
Bu şablon, Eğitim Kursu Öğrenme Yönetim Sistemi web sitesi için uygundur. Zoomy şablonunun tamamen duyarlı bir düzen vardır. Normal masaüstü ekranlarından tabletlere, iPad’lere, iPhone’lara ve küçük mobil cihazlara kadar çeşitli ekranlara ve çözünürlüklere mükemmel uymaktadır.
Özellik3 Ana Sayfa Sayfa Page14+ HTML PAGEUNIQUE DesignCours PageFlaticon ve Yasavyolu Kütüphane100% Duyarlı Düzenleme Super Tüm ekran boyutlarına duyarlı. .

Zoomy – education HTML Template Web Teması ; Akademi web tasarım görseli, Kolej web tasarım görseli, Kurs web tasarım görseli, Eğitim web tasarım görseli, Temel web tasarım görseli, Yüksek web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

HTML, CSS, JS

Ürün Kodu

VSTHM11-1116

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews