Traveline | Tour & Travel Hotel Booking Template Web Teması

Açıklama

Seyahat işiniz için çok beğeni toplayan Traveline-Tour & Travel-Tour & Travel ve Otel Rezervasyonu HTML şablonuyla iş yönetiminizi ücretsiz hale getirin. Temalar sadece bir seyahat ajansının ihtiyaçlarına uyacak şekilde yapılır.
Traveline şablonları, yükseltilmiş ve en son özellikleri ile diğer rakipler üzerinde kaldıraç sağlar – 62 HTML sayfası, dört farklı sayfa düzeni, birden çok ana sayfa ve çok daha fazlası. Küresel standartlara girmenin ve servet kazanmanın en akıllı yoludur. Arama seçenekleri ve arayüzü herhangi bir ziyaretçiyi şaşırtabilir. Çarpıcı özelliklerden birkaçı: Önemli şeyler için özel sayfalar
Duyarlı retina hazır görünüm
Çoklu Ev Seçenekleri
150+ Memnun Kullanıcılar Traveline Tour & Travel HTML şablonu, kullanıcıların% 87’sinde beş yıldız olarak derecelendirilir. Öyleyse, düşünmeyi bırakın ve Traveline HTML şablonunu alın!
Anahtar Özellikler 3 Ana Sayfa Düzeni Seçenekleri: OnePage Tam Bölümler, Mini Ana Sayfa, Turlarla Ana Sayfa.
62 HTML sayfası eklendi
Tamamen duyarlı
Otel/seyahat listesi için çoklu sürüm.
Bireysel detay sayfası eklendi
Ödeme ile rezervasyon süreci sayfaları
Benzersiz başlık stili.
Süper berrak ve temiz düzen
Çapraz Tarayıcı Uyumlu
Bootstrap 3 ile yapılmış
Daha az dosya dahil
Kullanılmış yazı tipi harika
Kullanımı/özelleştirmesi kolay

Traveline | Tour & Travel Hotel Booking Template Web Teması ; Seyahat web tasarım görseli, Tur web tasarım görseli, Tatil web tasarım görseli, Bayram web tasarım görseli, Tatil web tasarım görseli, Seyahat web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

HTML, JS, CSS

Ürün Kodu

VSTHM11-1094

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews