Edumel- Education LMS template Web Teması

Açıklama

Edumel – Eğitim LMS HTML Şablonu
Edumel – Eğitim LMS HTML Şablonu, Duyarlı Bootstrap 4 Şablon Eğitim ve Öğrenme Yönetim Sistemi için Oluşturuldu. Edumel 20’den fazla sayfa ve 4 ana sayfa varyasyonu ile birlikte gelir.
Edumel, eğitim merkezi, kurs hub, kolej, akademi, üniversite, okul, anaokulu, çevrimiçi dersler, çevrimiçi dersler, profiller, ders yönetimi, sıralama/derecelendirme sistemi, izleme kurs ilerlemesi vb. Veya blog gibi çok sayıda harika özellik sunar.
Edumel Çekirdek Özellikleri Bootstrap 5
4 benzersiz ev düzeni
Ders detayları ile 5 ders şablonu
Kolay özelleştirilebilir ve düzenlenebilir
Arama motoru optimize edilmiş kod
Eşsiz, temiz ve modern tasarım
AJAX Dinamik İletişim Formu Çalışma
W3C HTML Geçerli Kod
Özelleştirmesi kolay
Google Web Yazı Tipleri
İyi belgelenmiş

Edumel- Education LMS template Web Teması ; Akademi web tasarım görseli, Kursera web tasarım görseli, Dersler web tasarım görseli, Eğitim web tasarım görseli, İniş web tasarım görseli, Sayfa web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

HTML, CSS, JS

Ürün Kodu

VSTHM11-998

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews