Moly multipurpose e-commerce html template Web Teması

Açıklama

Bootstrap 4.x Çerçeve:
Bootstrap, Web’de duyarlı, mobil ilk projeler geliştirmek için en popüler HTML, CSS ve JS çerçevesidir. Bu şablon Bootstrap 4 şablonuna göre oluşturulmuştur.
Kaygan kaydırıcı:
Kaygan kaydırıcı ile kolayca farklı animasyon efektleri olan çarpıcı slaytlar oluşturun.
Duyarlı Düzen Tasarımı:
Cihazı ne kullanıyorsanız, siteniz olması gerektiği gibi çalışacaktır. Moly Şablon, her türlü cihaz için tamamen duyarlı bir düzene sahiptir. Şablonumuz mevcut tüm cihazlar için duyarlı hale getirilmiştir.
30’dan fazla geçerli HTML dosyası:
Moly şablonu güzel ve temiz kodlarla kodlanmıştır! Bazı güçlü HTML dosyaları% 100 geçerli W3 Web Standartları. Her dosyayı kontrol ettik.
Göz yakalayan dükkan sayfaları:
Mağaza sayfaları bir e -ticaret web sitesinin çok önemli bir parçasıdır, birden fazla mağaza sayfası oluşturduk, işletmenize en uygun tasarımı kullanabilirsiniz.
Harika blog sayfaları:
Bloglama çok önemli! Haber ve güncellemeleriniz için güzel blog sayfası şablonları ve tek blog stilleri tasarladık.

Moly multipurpose e-commerce html template Web Teması ; E -Ticaret web tasarım görseli, Mağaza web tasarım görseli, Mağaza web tasarım görseli, Moda web tasarım görseli, Çok Amaçlı web tasarım görseli, Woocommerce web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

HTML, JS, CSS

Ürün Kodu

VSTHM11-820

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews