Nufti – NFT Marketplace HTML Template Web Teması

Açıklama

NUFTI – NFT Marketplace HTML Şablonu
NUFTI-NFT Portföy Şablonu NFT, Varlık, Bitcoin, Blockchain, Kripto, Kripto para birimi, dijital, pazar, NFT, belirteç, jetonlar, sanal, cüzdan ve sadece daha fazlası ön uç HTML arayüzü arka uç yok. Tüm cihazlar masaüstü, tüm tabletler ve mobilde cihazlarında tamamen tekrar tekrar.
Bu şablon, web sitenizde ihtiyacınız olan görünümü vermenize yardımcı olacak çeşitli kişiselleştirme seçenekleri sunar. Gezmek çok kolaydır ve çeşitli ekran boyutlarına uyur
Ana özellikler html5 ve css3
Duyarlı şablon
Ücretsiz simgeler
Piksel mükemmel
Temiz ve Eşsiz Tasarım
Özelleştirmesi kolay
Retina Hazır
Sınırsız renkler
Kutulu veya geniş düzen
Ajax İletişim Formu
Paralaks efekti
& daha fazla…

Nufti – NFT Marketplace HTML Template Web Teması ; Varlık web tasarım görseli, Bitcoin web tasarım görseli, Blok Zinciri web tasarım görseli, Kripto web tasarım görseli, Kripto Para web tasarım görseli, Dijital web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

HTML, CSS, JS

Ürün Kodu

VSTHM11-609

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews