Brote – Cleaning Services HTML Template Web Teması

Açıklama

Brote çok modern ve yaratıcı bir temizlik hizmetleri HTML şablonudur. Ev temizliği, hizmetçi hizmetleri, ofis temizliği, çamaşırhane hizmetleri, yıkama ve temizlik şirketiyle ilgili herhangi bir işletme web sitesi için özel olarak tasarlanmıştır. Bu son derece özelleştirilebilir – mobil cihazlarda harika görünüyor.
Özellikler 4 ev versiyonu
17 iç sayfa içerir
Baykuş atlıkarınca kaydırıcı içerir
Geçerli HTML5 / CSS3
CSS3 animasyonları
Advance Bootstrap 5 Çerçeve
Gerçekten SEO optimize edilmiş kod
Çapraz Tarayıcı Uyumluluğu
W3C Kodunu Doğrula
Tamamen duyarlı
Kapsamlı belgeler
Tamamen özelleştirilebilir ve değiştirilmesi kolay
Tüm dosyalar iyi yorumlar:
Herhangi bir medya/öğe ve şablonda görünen veya kullanılan sabit maketler ana indirme dosyasına dahil edilmez, bunlar yalnızca önizleme amacına aittir.

Brote – Cleaning Services HTML Template Web Teması ; Temizleyici web tasarım görseli, Temizlik web tasarım görseli, Temizleme Hizmetleri web tasarım görseli, Kuru Temizleme web tasarım görseli, Zemin Temizliği web tasarım görseli, Tamirci web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

HTML, CSS, JS

Ürün Kodu

VSTHM11-337

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews