WordPress Logo Showcase Plugin WordPress Eklentisi

Açıklama

WordPress Logo Showcase Plugin / WordPress Logo Vitrin WordPress Eklentisi
WordPress Logo Vitrin Eklentisi ElfSight, en önemli müşterilerin ve sponsorların logolarını veya sitedeki medyadaki sözlerinizi görüntülemek için en iyi araçtır. ElfSight eklentisini kullanarak, şirketinizin güvenilir bir ortak olduğunu gösterecek ve markanızın olumlu bir görüntüsünü sürdüreceksiniz. Eklenti, herhangi bir sayıda logotip yüklemenize, bir kaydırıcıya veya ızgaraya düzenlemenize ve logoların boyutunu değiştirmenize olanak tanır. Şirketin web sitesine altyazılar ve bağlantılar yazabilirsiniz. Değişen renkler ve yazı tipleri seçenekleri, benzersiz bir görünüm elde etmek kolaydır.
Sitedeki tüm ortaklarınızın logolarını gösterin
ElfSight eklentisinin yardımıyla, en güçlü müşterilerin loglarını gösterin, ortakları veya destekçileri gösterin, müşterilere kitle iletişim araçlarında sizin hakkınızda ne yazdıklarını bildirin. WP Logo Vitrini, resimleri yükleyerek herhangi bir miktarda logo görüntülemenizi sağlar. Logoları tıklanabilir hale getirmek ve herhangi bir adrese bağlantılar ayarlamak kolaydır. Eklenti başlığı ve CTA-Button, web sitesi ziyaretçilerini yeni potansiyel müşterilere dönüştürmenize yardımcı olacaktır.
Eklenti düzeni ve boyutunu seçin
3 İyi düşünülmüş düzenler, uyarlanabilir genişlik, logoların değişken boyutu ve oluk – tüm bu ayarlar mükemmel bir logo vitrin eklentisi tasarlamanıza izin verir. Sürgülü hız, navigasyon seçenekleri ve sayfaleşme stilini seçebilir, eklentiyi dikey olarak yönlendirebilir, otomatik kayma ve daha fazla özelliği açabilirsiniz.
Değişken renkler ve şekiller
Eklentinin stilini tamamen özelleştirebilirsiniz. Arka plana başlayın. Özel dosyanızı ekleyin veya en iyi rengi bulun. Orijinal logo renklerini kaydedebilir, gri tonlamalı filtreyi kullanabilir veya herhangi bir özel rengi boyayabilirsiniz. Daha fazlası, CTA düğmesinin bir stili ve rengini seçin ve şekli değiştirin. Tüm metin öğeleri yazı tipi boyutu ve renk ayarları içerir.
WordPress web sitesine logo vitrini nasıl eklenir, eklenti arşivini indirin.
Web sitenize kurulum zip yükleyin. NOT! Bu aşamada, tüm öğe fermuarını değil, sadece WordPress yüklenebilir zip yüklediğinizden emin olun.
Eklentinizi etkinleştirin. Ana menüden eklenti ayarları sayfasını girin.
Yeni bir eklenti oluşturun ve canlı eklenti editörünün yardımıyla özelleştirin
Eklentinin kısa kodunu web sitenizin gerekli sayfasına kopyalayıp yapıştırmanız yeterlidir. Bu kadar! Şimdi eklentiniz çalışıyor! WordPress Uyumluluğu
ElfSight logo eklentisinin mükemmel uyumluluğunu sağlıyoruz. Themeforest’te en popüler olan aşağıdakiler de dahil olmak üzere herhangi bir WP temasıyla iyi çalışır: Avada, Betheme, The7, FlatSome, Enfold.
ElfSight Logo Vitrini Web sayfanızın herhangi bir bölgesine hiçbir zaman ekleyin. Daha iyi konfor için birkaç kurulum seçeneği mümkündür: kısa kod
Guttenberg bloğu
Sayfa Oluşturucuları (Görsel Besteci, Elementor ve daha fazlası.)
WordPress eklentisi
Eklenti ile ilgili herhangi bir probleminiz varsa veya sormanız gereken sorularınız varsa, müşterilerimize desteğini ele almaktan çekinmeyin. Her zaman yardım etmekten mutluluk duyarız!
Desteğimiz, eklenti hatalarını değiştirmeyi içerir
Hayat Zamanı Güncellemeleri
Müşteri Dostu Geliştirme Desteği Özellik Plugin Kurulumu
Eklenti Özelleştirme
Üçüncü taraf Matterscall to ActionStill işte aracımızı denemedi mi? Şimdi eklenti sayfasında kontrol edin!

WordPress Logo Showcase Plugin WordPress Eklentisi; eklentisi, Vitrin eklentisi, Eklenti eklentisi, Duyarlı eklentisi, Vitrin eklentisi, Öne Çıkan eklentisi olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Eklenti Uyumluluğu : Sürüm 5.1’e kadar test edildi. Bu kontrol üretici firma tarafından yapışmıştır.

Not: WordPress eklentileri hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

HTML, CSS, JS

Kontrol

Sürüm 5.1'e kadar test edildi

Ürün Kodu

WPMDL11-700

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews