WooCommerce Product Widgets for Elementor WordPress Eklentisi

Açıklama

WooCommerce Product Widgets for Elementor / Elementor için Woocommerce Ürün Widget’Ları WordPress Eklentisi
Yapımcı, Elementor ile WooCommerce ürün binasının tüm potansiyelini ortaya çıkarmak için özel olarak tasarlanmış 9 inanılmaz WordPress eklentisidir. Yapımcı, WooCommerce’de çeşitli bilgi türlerini görüntülemek için gerekli tüm eklentileri içerir.
Hem WooCommerce mağaza sayfalarında hem de sitenin diğer sayfalarında eklentileri kullanın. Bu, ihtiyacınız olan her yerde benzersiz bir ürün düzeni veya ürünün sadece bir kısmı (örneğin, bir görüntü ve bir fiyat) ekleyebileceğimiz anlamına gelir. Bu eklenti kümesiyle, sitenizdeki ürün sayfasına kesinlikle inanılmaz ve benzersiz bir görünüm verebilir ve Wocommerce ürününün olağan düzenini tamamen değiştirebilirsiniz.
Ürün stoğu
Ürün derecesi
Ürün Veri sekmeleri
Ürün meta
Ürün Kısa Açıklama
Ürün Ek Bilgileri
Ürün fiyatı
Ürün Ayarların inanılmaz esnekliği, ürün resminin yuvarlanmasından fiyattaki virgül rengine ve hatta daha fazlasını şekillendirmenizi sağlar. Tüm eklentiler, sitenizdeki gerçek ürünlerden elde edilen verilerle çalışır, ancak bunun yanı sıra olağan yerine bazı özel veriler kullanabilirsiniz.
WooCommerce ürün görüntüleri
Bu eklenti, ayarlarda etkinleştirilirse ürün görüntülerinin bir görüntüsü veya atlıkarıncası görüntüler. Ayrıca, ürünün geri kalanından öne çıkma olanağı sağlayacak olan indirim rozetini etkinleştirebilir veya devre dışı bırakabilirsiniz.
WooCommerce ürün stoğu
Addon, ürün kullanılabilirliği ve deponuzdaki ürün birimlerinin sayısı hakkında bilgi görüntüler. Tüm öğeler tanıdık Elementor kontrolleri kullanılarak tamamen özelleştirilebilir.
WooCommerce ürün derecesi
Ürünün yanındaki sıralama ürünleri, müşterilerinizin ürünün kalitesini anlamasına yardımcı olur ve bu widget sadece bunun için oluşturulmuştur. Widget, Varsayılan Yıldızların ve Yıldızların Varsayılan Rengini Hakkında Özelleştirmenizi ve Elbette Simgelerin Boyutunu seçmenizi sağlar.
Ürün Veri sekmeleri
Her küçük şeyin derin ve detaylı stil olasılığı ile ürün verileri. Bu eklenti yalnızca ürün verilerini kabul edebilir. Bu, ürün sayfanızı özelleştirmek için gerçekten inanılmaz seçenekler bırakır.
WooCommerce Ürün Meta
WooCommerce Ürün Meta Veri Eklentisi Ürün kategorisi bilgilerini, ürün etiketlerini ve SKU’yu şekillendirme seçenekleri ile. Ayrıca, bu eklentiyi kullanarak, sunulan varlıkların her birinden önce veya sonra bazı metinler ekleyebilirsiniz.
Ürün Kısa Açıklama
Ürünün kısa açıklaması inanılmaz derecede basit ve inanılmaz derecede kullanışlı bir eklentidir. Ürün açıklamasını şekillendirmenin yanı sıra, ürün açıklamasından önce ve sonra herhangi bir metin, kod, kısa kod veya Elementor şablonunun eklenmesine izin verir.
Ürün Ek Bilgileri
Addon, ürünler için oluşturulan özel alanlardan bilgi görüntüler. Siteniz standart olmayan bir kümeye veya farklı yapılandırma parametrelerine sahip bir şey satıyorsa bu inanılmaz derecede kullanışlı bir özelliktir.
WooCommerce Ürün Fiyatı
Özelleştirilebilir eklenti ürün fiyatları ve hatta en küçük detaylar. İndirimler, promosyonlar ve planlanmış satışlar gibi tüm WooCommerce özelliklerini destekler.
WooCommerce Ürün Başlığı
Ürün başlığı inanılmaz derecede basit ve inanılmaz istenen Addon. Ürünün başlığı, tipografiyi özelleştirmek için gelişmiş seçeneklerin yanı sıra sadece ürüne bir bağlantı ayarlama yeteneğine, aynı zamanda normal bir bağlantı yerine özel bir bağlantı ayarlama yeteneğine sahiptir.
ElementorIncludes 9 WooCommerce+Elementor Addons için WooCommerce Ürün Eklentisinin Özellikleri
Ürün sayfasında ve normal sayfada kullanım için
Real Woocommerce ürünlerinden ürün verilerini kullanır
Ürün verilerine özel bilgi eklemek
Özelleştirilebilir animasyon hızı ve kolaylaştırma
Herhangi bir cihaz için duyarlı ve arkadaş canlısı
Özelleştirilebilir yazı tipleri, renkler, sınırlar, arka planlar vb.
Ürün görüntüsü ve görüntü atlıkarınca göster
Duyarlılık ayarları
Elementor üzerine inşa edilmiş tüm WordPress temalarıyla iyi çalışır
Tamamen SEO dostu
Herhangi bir dilde hızlı çeviri için .pot dosyası dahil
RTL yönü için mükemmel
Hızlı ve pürüzsüz kurulum
WordPress 5+ ile test edilmiş ve uyumlu
Hafif ve Hızlı
Tüm büyük tarayıcılar Chrome, Firefox, Safari, Opera ve Edge’i destekledi
Modern kullanıcı arayüzü ile kullanımı ve özelleştirilmesi kolay
Kurulum Kılavuzu ve Ayrıntılı Kullanıcılar Kılavuzu
Altı ay, CodeCanyon alıcılarına destek dahil. Eklenti kurulumu sadece birkaç saniye sürer. Ayrıca, ek ayarlar yapmanıza gerek yoktur. Eklenti, kurulumdan hemen sonra çalışmaya hazırdır – yalnızca WordPress’e yüklemeniz ve etkinleştirmeniz gerekir. TheOnline belgelerindeki yetenekler ve ayarlar hakkında daha fazla bilgi edinin.

WooCommerce Product Widgets for Elementor WordPress Eklentisi; eklentisi, Gelenek eklentisi, Ürün eklentisi, E -Ticaret eklentisi, Element eklentisi, Fiyat eklentisi olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Eklenti Uyumluluğu : Sürüm 5.8’e kadar test edildi. Bu kontrol üretici firma tarafından yapışmıştır.

Not: WordPress eklentileri hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, SASS, JS

Kontrol

Sürüm 5.8'e kadar test edildi

Ürün Kodu

WPMDL11-364

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews