BOUNCE – Responsive Multipurpose Template Web Teması

Açıklama

Bounce şablonu modern çok amaçlı bir şablondur. Yaratıcı bir ajans, işitsel bir compagny veya bir serbest çalışan için kişisel portföy olarak kullanılabilir. Şablon iki farklı düzen ile birlikte gelir:
1 Birinci Düzen: Blog yayınları ve blog yazısı ayrıntıları için aynı sayfadaki tüm bilgileri görüntüleyen tek sayfalık bir düzen. Bu düzen iki başlık navigasyon seçeneğiyle birlikte gelir:
Üst Navigasyon Çubuğu
Kayar navigasyon çubuğu
2 İkinci Düzen: Sitenin Evrey bölümünü kendi sayfasında görüntüleyen çoklu bir sayfa. Bu düzen iki başlık navigasyon seçeneğiyle birlikte gelir:
Üst Navigasyon Çubuğu
Kayar navigasyon çubuğu
Özellikler :
Duyarlı Düzen
Retina Hazır
Bir sayfa sürümü: İki başlık gezinme seçeneği
Birden çok sayfa sürümü: İki başlık gezinme seçeneği
İki altbilgi seçeneği: bir sayfa seçeneği ve birden çok sayfa seçenek altbilgisi
HTML 5 ve CSS3
Eşsiz tasarım
Sürükle Proje Alanı
Twitter feed
Instagram Feed
Paralaks arka planı
Çok amaçlı
Bu şablonda kullanılan resimler satın alınan ana dosyalara dahil edilmez, ancak freebies ve bunları aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz:
http://unsplash.com http://pixeden.com/daniele zeddahttp: //pixeden.com/

BOUNCE – Responsive Multipurpose Template Web Teması ; Ajans web tasarım görseli, Temiz web tasarım görseli, Tasarım web tasarım görseli, Kurumsal web tasarım görseli, Stüdyo web tasarım görseli, Portföy web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

HTML, JS, CSS

Ürün Kodu

VSTHM11-3801

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews