Monde — Coming Soon & Maintenance Mode Template Web Teması

Açıklama

Hakkında Modern tasarıma sahip yaratıcı bir HTML şablonudur. Her türlü işletmeniz için uygundur. Tamamen duyarlı, herhangi bir cihazda son derece güzel ve tüm pencere boyutlarında mükemmel. Şablon, JQuery Geri Sayım Zamanlayıcısı, MailChimp Abonelik Formu ve Ajax İletişim Formu ile doludur ve ekstra sayfalara sahiptir – Hakkında Hizmetler, Kişiler ve Portfolio.oceanside kullanımı kolaydır ve özel projeleriniz için bir başlangıç ??noktası olarak mükemmeldir. HTML5 ve CSS3 teknolojisi ile tasarlanmış bootstrap çerçevesi ile güçlendirilir. Eşsiz özelliklerinin tadını çıkarın! Anahtar featuressimple & Universal. Tamamen evrensel! Özel tasarımından dolayı, şablon kesinlikle tematik olarak özel web sitesine, hatta her türlü web sitesine uyacaktır. Dahası, basit bir yapıya sahiptir, bu nedenle kullanımı ve özelleştirmesi herhangi bir zorluğa neden olmaz. İdeal olanı seçmeniz için stilistik olarak farklı 5 şablon varyantı hazırladık. Her birini deneyin ve işlevlerinin tadını çıkarın. Ancak, hazır varyantlarla sınırlı değilsiniz. Hayal gücünüzü ifade edin ve benzersiz stilinizi yaratmak için sınırsız fırsatları deneyin. Portland tamamen duyarlı bir şablondur ve görüntülendiği cihazdan bağımsız olarak iyi görünecektir (masaüstleri, tabletler ve akıllı telefonlar). Tüm pencere boyutlarında mükemmel bir tema ekranı için akıllı bir boyutlandırma motorunu entegre ettik. Template, piksel mükemmel bir tasarıma sahiptir ve en yüksek grafik kalitesiyle kodlanmıştır. Görüntüleri, yazı tipleri ve metinleri her müşteri için göz şekeri haline gelir.
Temiz ve iyi belgelenmiş kod. Mükemmel, geçerli, iyi organize edilmiş ve yorumlanan kod, satın aldığınız ürünü özelleştirmeyi kolaylaştırır. İnanılmaz ve özel kodlu öğeler oluşturmak için CSS3 ve HTML5’in gücünü kullanıyoruz. 5 Arka plan stilleri. İstediğiniz şekilde özelleştirilebilen 5 arka plan stili ile birlikte gelir: görüntü arka planı, desen arka planı, video arka plan, gradyan arka plan, renk arka planı. Zevkinize göre birini seçin. 2 Ek İçerik Sayfaları. Hakkımızda iki ek içerik sayfası ile birlikte gelir (burada şirketinizin etkinliğini tanımlayabilir, ekip üyelerini tanıtabilir, portföyünüzü gösterebilir veya belirli ürünleri sunabilirsiniz) ve bizimle iletişime geçebilirsiniz (iletişim bilgilerinizden oluşur). BootStrap 3.2 uyumlu. Özelleştirmesi kolay, şablonu sizin için ideal hale getirmek için çok miktarda HTML öğesi, CSS bileşeni, jQuery eklentileri ve diğer yeniden kullanılabilir bileşenler sunar. Şablon, genel deneyimi pürüzsüz hale getiren en son CSS3 animasyonlarını kullanır. İzleyicilerin dikkatini içeriğinize doğru almanın harika bir yoludur. İçeriği istediğiniz gibi görüntülemek için animasyon türünü, yönünü ve hızı ayarlayın. Geri sayım zamanlayıcısı saniyeler, dakikalar, saatler ve günler arasında herhangi bir tarihe kadar sayılır ve müşterilerinize web sitesi sürümü hakkında bilgi verir. Kurulumu kolay ve geri sayım komut dosyası için kendi tarihinizi ayarlamanıza olanak tanır. Web sitenizi benzersiz ve işlevsel hale getiren süper şık temas ve abone formlarımızı keşfedin. Aboneler eklemek her zamankinden daha kolay hale geliyor! Mailchimp entegre. Güzel bültenler ve duyurular göndermek için harika bir araç, ziyaretçileri web sitesi lansmanı hakkında bilgilendirmek için bir posta listesi oluşturmanıza yardımcı olur. Google Haritalar’ın entegrasyonu, adresinizi yazmaktan çok daha yararlı olduğu için çok faydalıdır. Etrafta kaydırma, insanların aradığı doğru bilgileri sağlar. 5 Yıldız Desteği. Tüm müşterilerimiz için hızlı ve yüksek kaliteli destek sağlıyoruz. Kendinizi teknik desteğe ihtiyacı bulursanız bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. 24 saat içinde herkese yanıt vermeye çalışıyoruz. Basit ve sezgisel adım adım belgeler, tüm öğemizin sırlarını anlamanız için önemli ve kullanımı kolay materyallerle doludur.

Monde — Coming Soon & Maintenance Mode Template Web Teması ; Gelen web tasarım görseli, Yakında web tasarım görseli, Yakında web tasarım görseli, Sayfa web tasarım görseli, Şablon web tasarım görseli, Yaratıcı web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

CSS, HTML, JS, SASS

Ürün Kodu

VSTHM11-3680

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews