Virtuoso Web Template Web Teması

Açıklama

Virtuoso duyarlı bir minimalist HTML /CSS site şablonudur. 15 sayfa, 5 renk ve kategori filtreleri ile bir sonraki projeniz için birçok seçenek vardır. Şablon, portföyünüz için 1-3 Column sayfası ve standart veya ızgara blog düzeni içerir, ayrıca Vistor’unuzu sitenizde yönlendirecek bir tur sayfası şablonu da vardır. Sağlam bir nivo kaydırıcı ile birlikte gelir ve tüm şablon, Vistörlerinizin tabletleri ve mobil cihazları görüntülemesi için hazırdır.
Özellikler yanıtlama minimalist tasarım5 renk seçenekleri15 Sayfa Templates Category FiltreStour PastNivo SlidserstanDard veya Izgara Blog Düzeni1-3 Sütun Portfoliostabs, Düğmeler ve Boxesdrop-Down-Down-Down-Down-Down Menujquery Sliderjquery filtreler
Sayfa Şablonları
01_home02_portfolio_twocol03_portfolio_threecol04_portfolio_onecol05_portfolio_single06_blog_single09_archive11_shortcod_4512_tour1_search1_shontact12_tour1_sears_searn

Virtuoso Web Template Web Teması ; Ajans web tasarım görseli, İşletme web tasarım görseli, Kurumsal web tasarım görseli, Yaratıcı web tasarım görseli, Karanlık web tasarım görseli, Filtre web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

HTML, JS, CSS, PSD

Ürün Kodu

VSTHM11-3658

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews