COACHING – Personal Trainer Template Web Teması

Açıklama

Koçluk, Bootstrap üzerine inşa edilmiş kullanımı kolay kişisel yaşam koçudur, özellikle kişisel koç, eğitmen, çevrimiçi kişisel eğitmen için kullanılabilir. Şablon duyarlıdır, böylece mobil/tablet cihazlarında da görüntüleyebilirsiniz. Cihazlarda çok güzel. Koçluk retina hazırdır, yani yüksek çözünürlüklü cihazlarda harika ve çok keskin görünmektedir.
Özellikler :
Ücretsiz WordPress sürümü
Duyarlı Düzen
Retina Hazır
Her İhtiyaçtan Feat için Çoklu Bölüm
Tek Sayfa Navigasyonu
HTML 5 ve CSS3
Eşsiz tasarım
Blok Tasarım Bölümleri
Instagram Feed
ve çok daha fazlası … bu şablonda kullanılan resimler satın alınan ana dosyalara dahil edilmez, ancak freebies vardır ve bunları aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz: http: //unsplash.comflaticon yalnızca demo amaçlı kullanılmıştır ve Ana indirme dosyasına dahil edilmemiştir, ancak bunları kendinizden herhangi bir sorun olmadan kullanabilirsiniz.

COACHING – Personal Trainer Template Web Teması ; Bootstrap web tasarım görseli, Antrenörlük web tasarım görseli, Diyet web tasarım görseli, Fitness web tasarım görseli, Sağlık web tasarım görseli, Beslenme web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

Responsive

Ürün Kodu

VSTHM11-3575

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews