Kids Creative & School Banners Ad – GWD & PSD Web Teması

Açıklama

TANIM :
——————-
Kids Creative & School Banners Reklam Şablonu şimdiye kadar fitness merkezi, okul, tanıtım ürünü, çocuk okulu için en son modaya uygun malzeme tasarımını kullanan temiz ve benzersiz bir tasarımdır.
Afiş özellikleri:
——————- 07 Şablon PSD dosyaları dahil
07 Şablon HTML dosyaları dahil
Google Reklam Boyutları
İsme göre katmanlı
Tamamen düzenlenebilir – tüm renkler ve metin değiştirilebilir.
——————- Century Gothic (http://ufonts.com/download/century-gothic/24615.html) Not
——————-
Tüm resimler yalnızca ekran, ana indirme paketine dahil değildir. Temanın bir parçası değiller ve son satın alma dosyalarına dahil değiller.

Kids Creative & School Banners Ad – GWD & PSD Web Teması ; İlerlemek web tasarım görseli, Çocuklar web tasarım görseli, Yaratıcı web tasarım görseli, Çocuk web tasarım görseli, Yaratıcılık web tasarım görseli, Anlaşmak web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

HTML, PSD

Ürün Kodu

VSTHM11-3524

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews