Cryptify – Bitcoin, Cryptocurrency Html Template Web Teması

Açıklama

Hakkında:
Cryptify, detaylara, esnekliğe ve performansa büyük önem vererek tasarlanmış bir piksel mükemmel yaratıcı iş html şablonudur. Temiz bir modern düzen ile ultra profesyonel, pürüzsüz ve şıktır. Cryptify Bitcoin, kripto para birimi, dijital para, kripto para birimi yatırımları, kripto para birimi değişimi, madencilik ve kripto madenciliği mağazası için özel olarak tasarlanmıştır. Yeni web sitenizi kolayca kullanmanız ve başlatmanız için hazır belirli kurumsal demolar ve sayfalar tasarladık
Cryptify, menü yönetimi, galeri yönetimi, bloglama, iletişim formu ve çevrimiçi rezervasyon formları gibi çarpıcı bir Bitcoin web sitesi oluşturmak ve yönetmek için ihtiyacınız olan her şeyle birlikte gelir. Ayrıca, uygun gördüğünüzde fiyat listenizi oluşturabileceğiniz, güncelleyebileceğiniz, silebileceğiniz ve yeniden sıralayabileceğiniz menü yöneticimizle başlamak ve kendi menünüzü kolayca oluşturmak için ihtiyacınız olan her şeyle doludur.
Özellikler: Yaratıcı ve Benzersiz ve Mordern Güçlü HTML5/CSS3 Şablonu
8 Ana Sayfa Demosu
56+ html sayfası
Farklı stile sahip 70+ yeniden kullanılabilir benzersiz unsurlar
Bootstrap tamamen duyarlı düzen ve retina hazır.
Geçerli W3C HTML5 ve CSS3 işaretlemesi
Devrim kaydırıcısı dahil
3 başlık stili
3 altbilgi stili
Mega menü
Google Haritalar Entegre
AJAX İletişim (PHP gerektirir)
Yapı ve kodu özelleştirmesi kolay
SEO optimize edilmiş kod
Çapraz Tarayıcı Uyumlu
Google Yazı Tipleri
FullPage Şablonu
OnePage Şablonu
Açılış sayfası şablonu
Retina Hazır
Paralaks efekti
Yorumlanan Kod
Çapraz Tarayıcı Uyumlu
Daha az dosya dahil
Sol ve sağ sütun kenar çubuğu rayoutscredits: Font Awesome-http://fortawesome.github.io/font-awesome/cheatsheet/
İnme Boşluğu Simgeleri-https://www.behance.net/gallery/17079811/stroke-gap-comecons
Exo 2 yazı tipi – https://fonts.google.com/specimen/exo+2
Roboto Font – https://fonts.google.com/specimen/roboto
https://www.unsplash.com/
http://www.shutterstock.com/( Tüm resimler yalnızca önizleme amacıyla kullanılır ve son satın alma dosyalarına dahil değildir)
Bu öğe, üçüncü bir taraftan kaynaklanan indirme dosyalarındaki varlıkları içerir ve bu varlıklar için farklı lisans şartları geçerlidir. Bunlar, indirilen dosyalarda, bu varlıklar için geçerli olacak diğer lisansın bir kopyasıyla tanımlanacaktır.

Cryptify – Bitcoin, Cryptocurrency Html Template Web Teması ; Bitcoin web tasarım görseli, İşletme web tasarım görseli, Kripto Para web tasarım görseli, Para Birimi web tasarım görseli, Değişme web tasarım görseli, Dijital web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

HTML, CSS, LESS, JS

Ürün Kodu

VSTHM11-3473

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews