EXO | Seo Landing Page Web Teması

Açıklama

SEO-Açılış sayfası, en son bootstrap ile inşa edilen güçlü bir kullanımı kolay, son derece özelleştirilebilir SEO / dijital ajans / çok amaçlı şablondur. Şablon, blog sayfaları, hizmetler, açılış sayfaları ve diğerleri için birçok düzen ile birlikte gelir. Bu şablon, SEO hizmetleri ve diğer İnternet pazarlama ile ilgili hizmetler sunan şirketler için son derece uygun bir şablondur.
Şablon özellikleri.
1170px ızgara sistemine dayanmaktadır
Süper açık ve temiz düzen.
Harika ve yaratıcı tasarım.
Piksel mükemmel.
Tamamen özelleştirilebilir.
Ücretsiz Google Yazı Tipleri.
Retina hazır.
Ücretsiz yazı tipi tabanlı simgeler
Büyük destek.
Garip ve benzersiz arayüz, aerodinamik ve etkileyici.
Ve daha fazlası… CreditsMontserrat Yazı Tipi
Font harika simge
StocksNAP, Shutterstocklease Not: Tüm görüntüler yalnızca önizleme amacıyla kullanılır. Şablonun bir parçası değildir ve son satın alma dosyalarına dahil değildir.

EXO | Seo Landing Page Web Teması ; Ajans web tasarım görseli, Blog web tasarım görseli, İşletme web tasarım görseli, Kurumsal web tasarım görseli, Yaratıcı web tasarım görseli, Dijital web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

HTML, CSS, SASS, JS

Ürün Kodu

VSTHM11-3455

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews