Construction Corporate Multipurpose Template Web Teması

Açıklama

Tamamen duyarlı DesignPalovit tüm cihazlarla uyumludur. Kodumuzu çok sayıda telefonda ve tabletler 4 ana sayfasında test ettik 4 farklı modül var, ana sayfa tasarımı mevcuttur. Aynı zamanda 4 farklı kaydırıcı türü vardır. Sosyal ikonlar, formda oturum açın, dil seçin, arama kutusu… mega menü ve alt menü çok zenginleştiricidir. Alt menüsünün alt menüsünde 3’ten fazla alt menü oluşturabilirsiniz. Standart, kısa ve basit… Mağaza Pagesthe dükkanı kullanıma hazır. Mağaza düzeni, ödeme, oturum açma, tek ürün pageBloglar listesi, standart düzen ve duvar mizanları ile blog sayfasını birçok yönden kullanabilirsiniz. Tasarım alternatifleri vardır. MindPalovit’te SEO ile yapılandırılmış Google algoritmaları için tamamen hazırlanmıştır. SEO optimizasyonu için uygundur.CrossBrowser uyumluluk tüm tarayıcılarla uyum içinde çalışır. Gerekli tüm testler yapıldı. Yorum satırları açıklanmıştır. W3C kurallarına uygun olarak hazırlanmıştır. Bootstrap’a tabi olarak hazırlanır. Projeler bölümü, izotop eklentisi kullanılır. bize Ulaşın.

Construction Corporate Multipurpose Template Web Teması ; İşletme web tasarım görseli, Reklam web tasarım görseli, Yapı web tasarım görseli, Kurumsal web tasarım görseli, Enerji web tasarım görseli, Mühendislik web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

HTML, CSS, JS

Ürün Kodu

VSTHM11-3057

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews