Mannat – Responsive One Page Personal Template Web Teması

Açıklama

Mannat, kişisel portföyünüzü sergilemek için tek sayfalık bir yaratıcı ve duyarlı bir şablondur. Tüm modern teknolojiler (HTML5, CSS3) ve bootstrap kullanılarak tasarlanmıştır ve geliştirilmiştir. Bir tasarımcı, geliştirici, serbest çalışan veya başka bir profesyonel iseniz, bu şablon sizin için mükemmeldir. Şablondaki beceri ve portföy bölümleri, ne olduğunuzu paylaşmanıza yardımcı olur. Kod temiz ve iyi yorumlanmış ve ihtiyaçlarınıza göre özelleştirmek çok kolaydır.
Özellikler: Tam Duyarlı
Temiz ve Yaratıcı
Karışık düzen
Tamamen özelleştirilebilir
Font harika simgeler
Google yazı tipi
Baykuş Carousel

Mannat – Responsive One Page Personal Template Web Teması ; Yaratıcı web tasarım görseli, Özgeçmiş web tasarım görseli, Tasarımcı web tasarım görseli, Serbest Çalışan web tasarım görseli, Html web tasarım görseli, En Az web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

HTML, CSS, JS

Ürün Kodu

VSTHM11-2926

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews