ABC Tots – Responsive HTML5 Template Web Teması

Açıklama

ABC TOTS, çocuklarla ilgili herhangi bir web sitesi için yapılmış tamamen duyarlı bir çok sayfalık HTML şablonudur. Şablon, düzenlemesi çok kolay birçok eğlenceli öğeyi içerir.
ABC TOTS, temayı tamamen özelleştirilebilir hale getiren güçlü bir seçeneklere sahip Bootstrap çerçevesi üzerine inşa edilmiştir. 4 hazır yapılmış renk derileri içerir, ancak kendi renk şemanızı kolayca yapabilirsiniz!
Şablon Özellikleri Validated HTML5
Bootstrap V4
Düzenlemesi çok kolay
Katmanslider dahil
4 Hazır Renk Şeması
CSS çizimleri
Tamamen duyarlı
Doğrulama ile Çalışma İletişim Formu
Kullanılabilir 500’den fazla simge
Google Yazı Tipleri
Eğlenceli PNG arka planları dahil
İzotop filtrelenebilir galeri
Özel işaretleyici ile sokak haritasını açın
Ve daha fazlası..

ABC Tots – Responsive HTML5 Template Web Teması ; Abc web tasarım görseli, Bebek web tasarım görseli, Çocuk web tasarım görseli, Çocukça web tasarım görseli, Çocuklar web tasarım görseli, Sevimli web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

HTML

Ürün Kodu

VSTHM11-2630

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews