Mobiokit – HTML Mobile UI Kit Web Teması

Açıklama

Mobiokit, mobil web sitenizin, mobil web uygulamanızın ve mobil yerel uygulamanızın düzen tasarımını oluşturmak için mükemmel bir başlangıç ??noktası verecek bir HTML mobil şablonudur. Yaratıcı tasarım ve şaşırtıcı özellikler, mobil projenizi benzersiz kılmak için mükemmel olacaktır. Bu mobil kullanıcı arayüzü kiti, bir mobil mağaza, bir mobil sosyal uygulama, bir mobil fitness uygulaması, işletme ile ilgili bir mobil uygulama ve herhangi bir mobil projede biraz hayal gücü ile gerekli tüm tasarımları içerir.
Özellik Tasarım Konsepti
JS çerçeve bağımlılıkları yok
Özel HTML CSS’yi düzenlemesi basit ve kolay
Haberler/Blog Düzeni
Kullanıcı Oturum Açma/Kayıt açılır
Çalışan Ajax İletişim Formu Dahil
Fotoğraflar Düzen Tasarımı
Videolar sayfası
Dahil edilen oyuncu ile müzik düzeni
Sohbet Tasarım Düzeni
Sekmeler / geçiş / tablolar CSS öğeleri

Mobiokit – HTML Mobile UI Kit Web Teması ; Hareketli web tasarım görseli, Mobil Uygulama web tasarım görseli, Mobil web tasarım görseli, Webapp web tasarım görseli, Uygulama web tasarım görseli, Apps web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

HTML, CSS, SASS, JS

Ürün Kodu

VSTHM11-2419

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews