Genox – Creative & Digital Web Agency Template Web Teması

Açıklama

Genox, yaratıcı, dijital web ajansı için modern, modaya uygun, yaratıcı ve duyarlı çok amaçlı bir şablondur. Genox En son Bootstrap 4 Framework geliştiricileri göz önünde bulundurarak ve aynı zamanda harika bir kullanıcı deneyimi için tasarlanmıştır.
Genox şablonu 5’ten fazla farklı ana sayfa düzeni ile birlikte gelir. Web sitenizi tamamlamanıza yardımcı olan tonlarca benzersiz tasarım varyasyonu ve gerekli tüm blok/bölüm ile. Yaratıcı bir ajans, dijital web ajansı, pazarlama ajansı veya dijital başlangıç ??için bir web sitesi oluşturmak için şablon arıyorsanız, şık ve modern, temiz, eksiksiz bir tasarıma da ihtiyacınız var mı? O zaman Genox şablonu en iyi seçim olmalı ve bir geliştirici, tasarımcı veya web sitesi sahibi olarak değerli zaman ve paradan tasarruf etmelidir.
Şablon Özellikleri 6+ Benzersiz Ana Sayfa
2 OnePage tabanlı ev düzeni
Yapılış öncesi sayfalarla 6+ eksiksiz tasarım
100’den fazla html dosyası birçok öğe
Bootstrap 4 çerçevesi
Geçerli HTML5 / CSS3
Tamamen özelleştirilebilir
Tamamen duyarlı düzen
Harika benzersiz görünüm
Çapraz Tarayıcı Uyumluluğu
Çalışma PHP İletişim Formu Ne Alıyorsunuz? Tüm HTML Şablon Dosyası
Dokümantasyon FilePlease Not: Tüm görüntüler yalnızca önizleme amaçlıdır ve lisanslama nedenleri nedeniyle görüntüler sağlanamaz.

Genox – Creative & Digital Web Agency Template Web Teması ; Ajans web tasarım görseli, İşletme web tasarım görseli, Kurumsal web tasarım görseli, Yaratıcı web tasarım görseli, Yaratıcı web tasarım görseli, Tasarım web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

HTML, CSS, JS

Ürün Kodu

VSTHM11-2347

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews