CryptoCoin – Cryptocurrency & Mining Template Web Teması

Açıklama

Crypto Coin, kripto döviz ve ticaret için yeni HTML şablonudur. Ayrıca Bitcoin madencilik ekipmanı web siteleri ve kripto para birimi, dijital para ve Bitcoin cüzdan web siteleri için mükemmel bir şablon.
Bu kripto madeni para / bitcoin web şablonu sadece modern ve profesyonelce görünümlü bir görünüme sahip değil, aynı zamanda başarılı bir web sitesi olmak için tüm gerekli özellik (blog, referans, hizmet, fiyatlandırma, SSS, takım gibi).
Bu kripto madeni para şablonu 3 farklı ana sayfa tasarım düzeni ile birlikte gelir. Bu şablon kolayca özelleştirme ve tamamen duyarlı ve tüm modern tarayıcı ve cihazı destekleyin.
Cryptocoin şablonu özellikleri 3 farklı ev düzeni
6 önceden oluşturulmuş renk ön ayar
Bootstrap çerçevesi
Geçerli HTML5 / CSS3
Tamamen özelleştirilebilir
Tamamen duyarlı düzen
Harika benzersiz görünüm
Çapraz Tarayıcı Uyumluluğu
Çalışma PHP İletişim Formu
Google Konum Haritası
Harika baykuş atlıkarıncası
Paralaks arka planları
Google yazı tipi
Sass dosyaları dahil
Ücretsiz Hızlı Destek Ne Alıyorsunuz? HTML Şablon Paketi
Dokümantasyon FilePlease Not: Tüm görüntüler yalnızca önizleme amaçlıdır ve lisanslama nedenleri nedeniyle görüntüler sağlanamaz.

CryptoCoin – Cryptocurrency & Mining Template Web Teması ; Bitcoin web tasarım görseli, Kripto web tasarım görseli, Kripto web tasarım görseli, Para Birimi web tasarım görseli, Kripto Para web tasarım görseli, Para Birimi web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

HTML, CSS, SASS, JS

Ürün Kodu

VSTHM11-2298

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews