Automov – Car Repair, Auto Car Services HTML Templ Web Teması

Açıklama

Automov – Otomobil onarımı, Otomatik Araba Hizmetleri HTML Şablonu
Otomatik Bakım, Otomatik Merkez, Otomatik Cam, Otomatik Muayene, Otomatik Mekanik, Otomatik Boyama, Body Shop, Araba Kiralama, Otomobil Tamir Ahanı, Otomobil Servisi MOT, Oto Yıkama, Garaj, Bakım, Tamirci Atölye Web Sitesi için özel olarak tasarlanmıştır. 100’den fazla süt otomobil hizmetleri, araba onarım web sitesi araştırdık. Bir araba hizmetleri web sitesi için kullanmak için tüm bileşenleri oluşturuyoruz. Tüm bileşenlere dayalı dişler otomatik olarak, hiçbir şey eklemeden kolayca bir web sitesi araba hizmetleri oluşturabilirsiniz
Ana özellikler html5 ve css3
Duyarlı şablon
Ücretsiz simgeler
Piksel mükemmel
Temiz ve Eşsiz Tasarım
Özelleştirmesi kolay
Retina Hazır
Ajax İletişim Formu
5 Ana Sayfa
2 portföy sayfası
Paralaks efekti
Çapraz tarayıcı uyumluluğu: Chrome, Firefox, Safari, IE9+, Opera
& daha fazla…

Automov – Car Repair, Auto Car Services HTML Templ Web Teması ; Oto web tasarım görseli, Merkez web tasarım görseli, Oto web tasarım görseli, Tablo web tasarım görseli, Tamirat web tasarım görseli, Tamirat web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

HTML, CSS, JS, PSD

Ürün Kodu

VSTHM11-2170

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews