Carserv – Auto Repair Bootstrap 5 Template Web Teması

Açıklama

Carserv – Auto Repair Bootstrap 5 Şablonu, Bootstrap Framework’ün en son sürümü tarafından desteklenen güzel tasarlanmış bir web şablonudur. Araba tamir hizmetleri için web siteleri için en uygun olanıdır. Web tasarım projenizi hemen almanıza olanak tanır ve oto onarma hizmetlerini tanıtmak için çarpıcı bir çevrimiçi varlık sağlar.
Bu şablonun dosyalarının kolay özelleştirme ve düzenleme için iyi organize edildiğinden ve açıklamalı olduğundan emin olabilirsiniz. Önceden yapılmış içerik zaten yenilikçi olsa bile, isterseniz yine de değişiklik yapabilirsiniz. Ana sayfa, hizmetler sayfası, sayfa, e-ticaret sayfaları, blog sayfası ve iletişim sayfası dahil olmak üzere tüm temel web sayfalarını içeren 29+ HTML sayfası ile birlikte gelir. Bu nedenle, oto onarım hizmetlerinizi tanıtmanın yanı sıra, çeşitli otomobil parçalarını satmak için de kullanabilirsiniz.
Ziyaretçileri, görüntü ve metinlerin kesintisiz animasyonu ile muhteşem ve ilgi çekici tek sayfalık bir kaydırıcı ile ana sayfaya gelir gelmez selamlayabilirsiniz. Kaydırıcı üzerinde hemen sizinle iletişime geçebilecekleri bir CTA düğmesi vardır. Kaydırma yaptıktan sonra, ziyaretçiler çeşitli bölümlerden geçerek hizmetleriniz hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilir, memnun müşterilerden gelen referanslara bakın ve otomatik hizmetlerinizle ilgili bazı okuma materyalleri için blog yayınlarından alıntılara göz atabilirler.
Carserv Şablonu eşsiz bir duyarlılığa sahiptir ve bu nedenle tüm ekranlar ve web tarayıcıları ile uyumludur.
Bu modern otomatik servis bootstrap 5 şablonunun diğer güzellikleri arasında Ajax Çalışma İletişim Formu, Google Yazı Tipi, Font Awesome 4 Simgeler, W3 Doğrulama İşaretleme, Temiz Kod ve Bir Ton Daha Fazlası!
Sadece bu değil, aynı zamanda bu şablonla aynı zamanda özel satış sonrası yardımımızı ve ücretsiz güncellemeleri düzenli olarak alacaksınız. Öyleyse, şimdi bir gidin ve otomatik onarım işinizi ne kadar zorlayabileceğinizi görün. Bootstrap 5.2.3
29+ HTML sayfası
SASS (SCS) ile yapılmış
Dinamik iletişim formu
Simge yazı tipi (Fontawesome & Ionicon)
Google Yazı Tipleri
W3C Doğrulanmış Kod
Temiz Kod
Yaratıcı ve modern tasarım
Tamamen duyarlı
Pürüzsüz animasyonlar
Özelleştirmesi kolay
Çapraz Tarayıcı Desteği
İyi belgelenmiş
Konsol hatası yok

Carserv – Auto Repair Bootstrap 5 Template Web Teması ; Oto web tasarım görseli, Bakım web tasarım görseli, Merkez web tasarım görseli, Tamirat web tasarım görseli, Hizmet web tasarım görseli, Mağaza web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

HTML, CSS, SASS, JS

Ürün Kodu

VSTHM11-1745

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews