Andle – Personal Portfolio React JS Template Web Teması

Açıklama

Andle – Kişisel Portföy React JS Şablonu, portföy web siteleri için React JS çerçevesine dayanan modern, işlevsel bir web şablonudur. Etkileyici bir tane inşa etmek istiyorsanız, başlamak için mükemmel bir yer!
İş dünyası zor olabilir, bu yüzden öne çıkmanız ve fark etmeniz gerekir. Bunu yapmanın harika bir yolu, potansiyel müşterilerinizi ve hizmetlerinizi isteyebilecek geri kalan insanları etkileyecek güzel bir portföy sitesine sahip olmaktır. Andle – Personal Portfolio React JS şablonu gibi modern bir React JS şablonu dağıttığınızda gelişmiş ve son derece standart bir portföy web sitesi kolayca ulaşılabilir.
Andle – Kişisel Portföy React JS Şablonu, sofistike bir web tasarımına sahip her türlü profesyonel için tasarlanmıştır. Web sitenizi rekabetinden öne çıkarmak için gerekli tüm sayfaları içerir: ana sayfa, sayfa, fiyatlandırma sayfası ve proje sayfaları! Ana sayfada, sitenize ziyaretçilere mükemmel bir ilk izlenim veren Swiper kaydırıcısı ile oluşturulan bir slayt gösterisine sahiptir.
Burada, bir sınıf yazmadan React’in durumunu ve diğer özelliklerini kullanmak için React Hooks teknolojisini kullandık. Ayrıca, web sitenizi bu şablonla geliştirirken jQuery bağımlılığı yoktur.
En son web teknolojilerinin kullanılmasıyla, bu şablon duyarlı ve esnek bir yapı vaat ediyor. Böylece, tüm cihazlarda ve modern tarayıcılarda pürüzsüz ve kusursuz bir çalışma sağlar.
Hepsi bu değil; Bu modern ve sofistike React JS şablonu bazı gelişmiş özelliklerle birlikte gelir. Bu özelliklerden bazıları hız optimize edilmiş, dinamik blog, dinamik portföy sayfası, Fontawesesome Icons, W3C doğrulama işaretlemesi, çalışma formu iletişim formu, iyi belgesel vb.
Tek kelimeyle, Andle potansiyelinizi herhangi bir zamanda sergilemek için güçlü, modern ve duyarlı bir reaksiyon JS şablonudur. Satın aldığınızda ücretsiz güncellemeler alırsınız. Ayrıca, mükemmel satış sonrası desteği sağlamayı garanti ediyoruz.
Özellikler: React platformu üzerine inşa (v17.0.2)
Kullanılan kancalar reaksiyon
JQuery bağımlılığı yok
1 benzersiz ev versiyonları
Kullanılmış Swiper kaydırıcısı
Duyarlı Düzen
Dinamik blog
Disqus Yorumu
Dinamik portföy sayfası
Bootstrap 5.x’e dayanarak
Çalışma GetForm İletişim Formu
Google yazı tipi
Firefox, Safari, Chrome, Vivaldi, Microsoft Edge gibi tüm büyük tarayıcılar için tamamen uyumlu
İyi belgelenmiş
Sass ile yapılmış
% 100 geçerli W3 Web Standartları.
Güzel ve eşsiz tasarım
Yaşam Zamanı Ücretsiz Güncelleme
İnanılmaz 5 Yıldız Desteği
Ve daha fazlası…

Andle – Personal Portfolio React JS Template Web Teması ; Bootstrap web tasarım görseli, Temiz web tasarım görseli, Yaratıcı web tasarım görseli, Portföy web tasarım görseli, Tasarımcı web tasarım görseli, Geliştirici web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

CSS, JS, SASS

Ürün Kodu

VSTHM11-1713

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews