Sabujcha – Tea Store HTML Template Web Teması

Açıklama

SABUJCHA – Çay Mağazası HTML Şablonu modern, duyarlı ve işlevsel bir HTML5 şablonudur. Taze ve güzel tasarım, çay şirketiniz veya çevrimiçi çay dükkanınız için en uygun olanıdır. Sabujcha, sezgisel bir görsel arayüze ve herhangi bir platformda harika görünen tamamen duyarlı bir düzene sahiptir.
Bu Bootstrap5 tabanlı şablon, çay, yeşil çay, kahve, organik içecekler, çay aksesuarları ve diğer çay ürünlerinizi satmak için özel olarak tasarlanmıştır. Her şeyden önce, bu profesyonel olarak tasarlanmış şablonda mağaza ızgarası ve liste stilini alın. Bu arada, bu şablon iki benzersiz ev sürümü ve 10 blog sayfası dahil toplam 22+ HTML sayfası içerir.
Bununla birlikte, Sabujcha e -ticaret şablonu ihtiyacınız olan her şeyi sağlar, bu yüzden yeşil çay web sitenizi özelleştirmek kolaydır. Örneğin, en son ürünler, yeni ürünler, en son haberler, referans, bülten, baykuş-karous kaydırıcı, ücretsiz yazı tipi, dinamik iletişim formu, W3C doğrulama işaretlemesi, ajax sepeti, dilek listesi, checkout, giriş, hesabım, çoklu para birimi ve bol miktarda Daha.
Sonuç olarak, çapraz tarayıcı optimize edilmiş SABUJCHA-Matcha E-Ticaret Bootstrap5 şablonu, ürünlerinizin reklamını yapmak için en iyi şablondur. Şimdi dene!
Ana Özellikler: Toplam 22+ HTML sayfası
2 benzersiz ev versiyonu
Kullanılmış baykuş-carousel kaydırıcı
Mağaza Izgara Stili
Mağaza Listesi Stili
10 blog sayfası
Duyarlı Düzen
Bootstrap 5.2.3
Düzgün, temiz ve basit tasarım
Dinamik iletişim formu
İyi belgelenmiş
Ücretsiz yazı tipi
Firefox, Safari, Chrome, Vivaldi, Internet Explorer 9+ gibi tüm büyük tarayıcılar için tamamen uyumlu
İyi belgelenmiş
Çapraz Tarayıcı Optimizasyonu
HTML5 ve CSS3
W3 İşaretlemeyi Doğrula
Ücretsiz Güncellemeler
Güzel ve eşsiz tasarım
ve daha fazlası…

Sabujcha – Tea Store HTML Template Web Teması ; İşletme web tasarım görseli, Kafe web tasarım görseli, Kahve web tasarım görseli, Mağaza web tasarım görseli, İçecekler web tasarım görseli, E -Ticaret web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

HTML, CSS, JS

Ürün Kodu

VSTHM11-1687

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews