Parlo – Fashion, Furniture Store HTML Template Web Teması

Açıklama

Parlo – Moda, Mobilya Mağazası HTML Şablonu, her türlü işletmenin e -ticaret sitesini oluşturmak için muhteşem bir HTML web sitesidir. Parlo HTML şablonunu kullanarak elektronik, moda ürünleri, erkek moda, kadın moda, kadın moda, çocuk ürünleri, hazır giysi, ayakkabı, güneş gözlüğü, saat, kozmetik, alet, mobilya ve diğer tüm satıcı ürünlerini satabilirsiniz.
Parlo, 3+ ev sayfası, 19+ mağaza sayfası ve 6+ blog sayfası dahil olmak üzere toplam 36 sayfa getiren muazzam bir şablondur. Parlo, SASS, HTML5, CSS3 ve Bootstrap 5 ile güçlendirilmiştir. Ayrıca, Parlo’da baykuş atlıkarınca kaydırıcı Google yazı tipi, basit çizgi simgeleri, iyi yorumlanmış HTML & CSS dosyaları, kuyu belgeleri, dinamik iletişim formu vb.
Buna ek olarak, Parlo% 100 duyarlı bir şablondur. Her türlü ekran boyutuna uyuyor. Parlo da çapraz tarayıcı uyumludur. E -ticaret endüstrisi ile başa çıkmak için gerekli tüm yönler bu şablonda mevcuttur. Bu şablonun tasarımı ve kıyafeti tamamen benzersiz ve yaratıcıdır. Potansiyel ziyaretçileri çekmek ve onlara kaliteli ürünler sağlamak için bu SEO optimize edilmiş şablonunu kullanın. Yapacak ve durdurulamaz ‘siz’.
Parlo özellik listesi: 36+ toplam sayfa
3+ ev sayfası
19+ dükkan sayfası
6+ blog sayfası
Baykuş Atlıkarınca Kaydırıcı Kullanımı
Sass Desteklendi
Google yazı tipi
Basit çizgi simgeleri kullanıyor
Geçerli HTML5 ve CSS3
Ücretsiz Güncellemeler
Kullanıcı dostu
Tamamen duyarlı
Bootstrap v5.0.2’ye göre inşa edilmiş
Çapraz Tarayıcı Optimizasyonu
İyi yorumlanmış HTML ve CSS dosyaları
İyi belgelenmiş
dinamik iletişim formu
Güzel ve eşsiz tasarım

Parlo – Fashion, Furniture Store HTML Template Web Teması ; Aksesuarlar web tasarım görseli, Temiz web tasarım görseli, Giyim web tasarım görseli, Dekorasyon web tasarım görseli, E -Ticaret web tasarım görseli, Elektronik web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

CSS, JS, HTML, SASS

Ürün Kodu

VSTHM11-1681

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews