Norda – Minimal eCommerce HTML Template Web Teması

Açıklama

NORDA – Minimal E -Ticaret HTML Şablonu, her türlü işletmenin e -ticaret sitesini oluşturmak için muhteşem bir HTML web sitesidir. Norda HTML şablonunu kullanarak moda ürünleri, erkek moda, kadın moda, çocuk ürünleri, ayakkabı, güneş gözlüğü, saat, kozmetik, elektronik, gadget, mobilya ve diğer tüm satıcı ürünlerini satabilirsiniz.
Norda, 10+ ev sayfası da dahil olmak üzere toplam 37+ sayfa getiren muazzam bir şablondur. Norda, SASS, HTML5, CSS3 ve Bootstrap 5.0.2 ile güçlendirilmiştir, ayrıca Norda’nın kaygan kaydırıcı, Google yazı tipi, basit çizgi simgeleri, iyi yorumlanmış HTML & CSS dosyaları, kuyu belgeleri, dinamik iletişim formu vb.
Buna ek olarak, Norda% 100 duyarlı bir şablondur. Her türlü ekran boyutuna uyuyor. Norda da çapraz tarayıcı uyumludur. E -ticaret endüstrisi ile başa çıkmak için gerekli tüm yönler bu şablonda mevcuttur. Bu şablonun tasarımı ve kıyafeti tamamen benzersiz ve yaratıcıdır. Potansiyel ziyaretçileri çekmek ve onlara kaliteli ürünler sağlamak için bu SEO optimize edilmiş şablonunu kullanın. Yapacak ve durdurulamaz ‘siz’.
Ana Özellikler Liste37+ Toplam Sayfalar
10+ ev sayfası
7+ başlık stili
4+ altbilgi stili
4+ blog düzenleri
12’den fazla dükkan düzeni
7’den fazla ürün düzeni
Kaygan kaydırıcı kullanımı
Bootstrap 5.2.2 ile inşa edin
SASS (SCS) ile yapılmış
Simge yazı tipi (basit çizgi simgeleri ve doğrusal simgeler)
Google Font dahil
W3C Doğrulanmış Kod
Temiz Kod
Hız optimize edilmiş
Çapraz Tarayıcı Desteği
İyi belgelenmiş
Konsol hatası yok
Ücretsiz Güncellemeler

Norda – Minimal eCommerce HTML Template Web Teması ; Bootstrap web tasarım görseli, Temiz web tasarım görseli, E -Ticaret web tasarım görseli, Elektronik web tasarım görseli, Moda web tasarım görseli, Mobilya web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

HTML, CSS, JS

Ürün Kodu

VSTHM11-1677

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews