Looki – Responsive eCommerce HTML5 Template Web Teması

Açıklama

Looki – Duyarlı E -Ticaret HTML5 şablonu, geniş bir kitleye hitap eden modern ve duyarlı tasarımdır. Bu HTML5 şablonu, ürününüzü hassas bir tarzda yayınlamanıza olanak tanır. Kozmetikler, bilgisayar, lapto, oyuncaklar ve hobiler, spor ve dış mekan, akıllı telefon ve tabletler, sağlık ve güzellik, bilgisayarlar ve ağ, aksesuar, mücevher ve saatler, el feneri ve lambalar, kameralar ve fotoğraf ve daha fazlası gibi farklı kategori mağaza web siteleri için mükemmeldir. . Bu e -ticaret şablonu, geçerli HTML5 ve CSS3 koduna sahip Bootstrap 5’e dayanarak oluşturulmuştur. Yani, Looki’nin özelleştirilmesi çok kolaydır. 3 benzersiz ana sayfa ve 32’den fazla iç sayfa mevcuttur. Bu SEO dostu şablon, pürüzsüz animasyonlar, W3C validate işaretlemesi, Google yazı tipleri, fontwesome, basit çizgi simgeleri ve Ionicon ikonik yazı tipi ve daha fazlası gibi sayısız özelliklerle birlikte gelir.
Şimdi bu looki ile işinizi büyütün – duyarlı e -ticaret html şablonu tereddüt etmeden.
Ana Özellikler Listesi: Bootstrap 5.2.3 ile Oluştur
2 ana sayfa
2 benzersiz başlık stili
37+ HTML sayfası
SASS (SCS) ile yapılmış
Dinamik iletişim formu
Simge Yazı Tipi (Fontawesome & Ionicon ve Basit Hat Simgeleri)
Google Yazı Tipleri
W3C Doğrulanmış Kod
Temiz Kod
Yaratıcı ve modern tasarım
Tamamen duyarlı
Pürüzsüz animasyonlar
Özelleştirmesi kolay
Çapraz Tarayıcı Desteği
İyi belgelenmiş
Konsol hatası yok

Looki – Responsive eCommerce HTML5 Template Web Teması ; Güzellik web tasarım görseli, Temiz web tasarım görseli, Makyaj Malzemeleri web tasarım görseli, Mağaza web tasarım görseli, Mağaza web tasarım görseli, E -Ticaret web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

HTML, CSS, SASS, JS

Ürün Kodu

VSTHM11-1659

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews