Asore – Business Bootstrap 5 Template Web Teması

Açıklama

Hizmetlerinizi çevrimiçi olarak zorlamak istiyorsanız, ASORE Bootstrap5 Web Şablonu ile standart ve modern görünümlü bir web sitesi hazırlayarak profesyonelce yapabilirsiniz.
Asore, bir ajans, yaratıcı iş, şirket, bireysel veya ajans portföyleri vb.
Bu Bootstrap V.5 Powered Web Şablonu, toplam 08 HTML web sayfasıyla süslenmiştir. Bu pakette ana sayfayı, sayfa, hizmet sayfası, portföy sayfası, blog sayfası, iletişim sayfası vb. Hakkında alacaksınız. Ana sayfada sunduğunuz hizmetleri, en son çalışmalarınızı, müşteri incelemelerinizi, fiyatlandırma tablosunu, en son sunabilirsiniz. makaleler ve bir iletişim formu.
Temiz ve profesyonel bir tasarımla yaratılmıştır. Bu nedenle, kullanmak ve özelleştirmek oldukça zahmetsizdir. Web sitenizi oluşturmak için bu şablonu dağıttığınız sürece, özelleştirme ayarlarınızla işleri hızlandırabilir ve web sitenizi profesyonel olarak geliştirebilirsiniz.
ASORE, birinci sınıf performans sunduğunuzdan emin olmak için en son teknolojileri kullanır. Düzen, herhangi bir cihaz veya modern tarayıcılarla tamamen uyumludur. Böylece, web ziyaretçileriniz herhangi bir zorluk olmadan web sitenize rahatça göz atabilir.
Bu olanak paketinde Google yazı tipi, simge yazı tipi, kullanıcı dostu, yaratıcı tasarım, Ajax iletişim formu vb.
Çevrimiçi yolculuğunuzu ASORE ile doğru yolda başlatın ve hizmetlerinizi bir sonraki seviyeye taşıyın. Özel desteğimiz ve düzenli ücretsiz güncellemelerimiz size daha fazla rahatlık sağlayacaktır.
Ana Özellikler Listesi: Bootstrap 5.0.2 ile Oluştur
1 ana sayfa
8+ HTML sayfası
SASS (SCS) ile yapılmış
Dinamik iletişim formu
Simge Yazı Tipi (Icofont, Simple Hine Icon, Elegenticon Icon, LineeReCons & FLACLICON)
Google Yazı Tipleri
W3C Doğrulanmış Kod
Temiz Kod
Yaratıcı ve modern tasarım
Tamamen duyarlı
Pürüzsüz animasyonlar
Özelleştirmesi kolay
Çapraz Tarayıcı Desteği
İyi belgelenmiş
Konsol hatası yok
Yaşam Zamanı Ücretsiz Güncelleme
İnanılmaz 5 Yıldız Desteği
ve daha fazlası…

Asore – Business Bootstrap 5 Template Web Teması ; Bootstrap5 web tasarım görseli, İşletme web tasarım görseli, Temiz web tasarım görseli, Şirket web tasarım görseli, Danışmanlık web tasarım görseli, Kurumsal web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

HTML, CSS, JS

Ürün Kodu

VSTHM11-1650

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews