Andle – Vue Portfolio Template Web Teması

Açıklama

Andle – Vue Portföy Şablonu Ayrıntılı Açıklama
Modaya uygun ve mobil cihazlara hazır kişisel Vue JS web sitesi şablonu olan Andle Vue şablonu, kendi çevrimiçi varlığınızı profesyonel ve şık bir şekilde kurmak için mükemmel bir araçtır. Vuejs gibi modern bir web teknolojisinin kullanılması, esnekliğin yanı sıra rafine bir web varlığı oluşturmada genişletilebilirlik sağlar. Bu modern Vue JS portföy şablonunun kod yapısı, herkesin kolayca yararlanabileceğinden emin olmak için uygun ve kullanıcı dostudur.
Vue3, bootstrap5 ile çalışan bu kişisel portföy web sitesi şablonu, metin ve görüntülerin düzgün animasyonuna sahip büyük ve çarpıcı bir slayt gösterisi içeren göz alıcı bir ana sayfaya sahip 8 web sayfası ile birlikte gelir. Slayt gösterisi bir Swiper kaydırıcısı ile güçlendirilir. Bunun yanı sıra, bu portföy vue js şablonunun çalışmalarınızı sunmak için farklı bölümleri vardır, en son projeler, referans, sayaç kutusu, vb. Ana sayfanın yanı sıra sayfa, proje sayfası, blog sayfası, iletişim sayfası vb. Hakkında mevcuttur.
Ayrıca, bu duyarlı Vue JS portföy şablonu, web ziyaretçileriniz için kolay ve sorunsuz navigasyon sağlayan tüm modern cihazlar ve web tarayıcılarıyla uyumludur.
Hepsi bu değil, bu şaşırtıcı kişisel portföy web şablonu daha birçok özellik ile geliyor. Dinamik blog, Dinamik Portföy Page, Çalışma GetForm iletişim formu, Google Yazı Tipi’nden W3C Doğrulanmış Kod, İyi Belirtme, Yaratıcı Tasarım, adını siz koyun ve Andle teslim edecek!
Andle’yi potansiyelinizi göstermek ve internet maruziyetinizi daha zarif ve profesyonel bir şekilde geliştirmek için kullanmayı deneyebilirsiniz. Bu fantastik Vue portföy şablonu ile ücretsiz yükseltmeler ve mükemmel satış sonrası hizmet alacaksınız.
Andle – Vue Portfolio Şablon Özellik Listesi: Vue3 Platformu Üzerine Oluştur
Kullanılmış Swiper kaydırıcısı
Duyarlı Düzen
Dinamik blog
Disqus Yorumu
Dinamik portföy sayfası
Bootstrap 5.x’e dayanarak
Çalışma GetForm İletişim Formu
Google yazı tipi
Firefox, Safari, Chrome, Vivaldi, Microsoft Edge gibi tüm büyük tarayıcılar için tamamen uyumlu
İyi belgelenmiş
Temiz Kod
Yaratıcı ve modern tasarım
Sass ile yapılmış
% 100 geçerli W3 Web Standartları.
Yaşam Zamanı Ücretsiz Güncelleme
SEO Dostu Kod
İnanılmaz 5 Yıldız Desteği
Ve daha fazlası!

Andle – Vue Portfolio Template Web Teması ; Bootstrap web tasarım görseli, İşletme web tasarım görseli, Yaratıcı web tasarım görseli, Css3 web tasarım görseli, Özgeçmiş web tasarım görseli, Jquery web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

CSS, SASS, JS

Ürün Kodu

VSTHM11-1399

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews