Hostify — Hosting HTML & WHMCS Template Web Teması

Açıklama

Hostife,
Sadece olağanüstü barındırma hizmeti için – hostifi’yi olabildiğince düz bir şekilde oluşturduk. Kodun devrimci tasarımı ve kalitesi daha önce hiç yapmadığımız bir şeydir. Bugün, Hostify ev sahipliği yapan yeni nesil temalarımızla ilerliyor. Devrime katıl!
Özellikler: CSS3 ve Bootstrap 3
Izgara sistemi ve duyarlı tasarım
Retina Ready (yüksek kaliteli tasarım)
Aylık yeni özellikler
WHMCS Ücretsiz Güncellemeler
Tasarım odaklı
Son derece özelleştirilebilir mega-men
Güven Göstergeleri (referanslar)
Özelleştirilmiş Oturum Açma/Kayıt Sayfaları (Kodlama Gerekiyor)
Özelleştirilmiş çokluklar
Duyarlı Fiyatlandırma Tabloları: Görüntüler dahil edilmez, bunları unplash.comChange Günlüğü’nden indirebilirsiniz: 2 Temmuz 2017 – Mega menü, WHMC’lerde kullanılabilir.

Hostify — Hosting HTML & WHMCS Template Web Teması ; Animasyon web tasarım görseli, Temiz web tasarım görseli, Barındırma web tasarım görseli, Html5 web tasarım görseli, Html5 web tasarım görseli, Şablon web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

CSS, HTML

Ürün Kodu

VSTHM11-1388

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews