Pixal – Creative Multipurpose Template Web Teması

Açıklama

İster kurumsal bir kişilik ister yaratıcı bir kişi olun, pixal – yaratıcı çok amaçlı HTML şablonu sizin için mükemmel bir seçim olacaktır. Kurumsal, yaratıcı, restoran ve fotoğrafçılık gibi çeşitli web sitelerinin ihtiyaçlarına uyum sağlamak için inanılmaz bir yetkinliğe sahiptir. Kişisel imajınızı, izleniminizi ve en önemlisi markalaşmayı idare edecek harika bir tasarım.
Pixal – Yaratıcı çok amaçlı HTML şablonu tamamen duyarlı ve aynı zamanda son derece özelleştirilebilir. Ancak, Pixal – Yaratıcı Çok Amaçlı HTML Şablonu, modern bir endüstrinin bir web sitesi oluşturması gereken her şeydir. Tüm işlevselliğe sahip olmak için şimdi kişisel veya profesyonel arenada deneyin!
Ana Özellikler: Bootstrap 5.1.0
% 100 duyarlı düzen
Toplam 20+ sayfa
5+ ev sayfası
Google Web Yazı Tipi
Font harika simge
Yaratıcı ve modern düz tasarım, birçok olasılık
Firefox, Safari, Chrome, Vivaldi, Internet Explorer 9+ gibi tüm büyük tarayıcılar için tamamen uyumlu
İyi belgelenmiş
Çalışma İletişim Formu
Minimal portföy eklendi form
Canlandırıcı
Yaratıcı tasarım
Ve çok daha fazlası… görüntüler dahil değil

Pixal – Creative Multipurpose Template Web Teması ; Ajans web tasarım görseli, Bootstrap web tasarım görseli, İşletme web tasarım görseli, Temiz web tasarım görseli, Kurumsal web tasarım görseli, Yaratıcı web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

JS, CSS, HTML

Ürün Kodu

VSTHM11-1242

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews