Beck – Furniture Store HTML Template Web Teması

Açıklama

Beck – Mobilya Mağazası HTML Şablonu, zarif beyaz arka plana sahip modern bir HTML şablonudur. En iyi tasarım ve özelliklere sahip geniş bir şablondur. Beck ile mobilya ve ev dekor mağazanız için en çok satan çevrimiçi evi ayarlayabilirsiniz. Ancak Beck, toplam 40 HTML sayfaya kadar 2 benzersiz ev versiyonu, 8 mağaza sayfası, 12 tek ürün varyasyonu ve 5 muhteşem blog sayfası getiriyor. Bu bootstrap5 şablonu da Sass ile yapılır. Ayrıca, Beck’in harika simge, Google yazı tipi, Ajax iletişim formu, W3C doğrulama kodu, kuyu belgeleri ve konsol hatası yok. Buna ek olarak, bu şablon, işinizi artırmak için yüksek oranda optimize edilmiş temiz kodlarla geliştirilmiştir. Ayrıca, Beck cihaza duyarlı ve tarayıcı ile uyumlu bir web sitesi şablonudur. Düzenleri herhangi bir cihaz boyutuna çok verimli bir şekilde sığdırabilir. Size ücretsiz olarak daha fazla güncelleme sağlayacağız. Beck – mobilya mağazası html şablonu satın alırsanız tek bir engel sizi beklemez
Ana Özellikler Listesi: 41 HTML sayfası
2 ana sayfa
8 mağaza sayfası
12 ürün detayı sayfası
5 Blog Sayfası
4 Blog Ayrıntıları Sayfaları
HTML5, CSS3 ve SASS
Pixel Mükemmel Tasarım
Duyarlı tasarım
Kullanıcı Dostu Kod
Temiz İşaretleme
Yaratıcı tasarım
Çapraz Tarayıcı Desteği
Bootstrap 5.0.2 ile güçlendirilmiş
Kullanılmış satır harika simge
Google yazı tipi
Google Harita
Hızlı sayfa yükleme
İnanılmaz Megamenu
Özelleştirmesi kolay
Pürüzsüz animasyon
İyi belgelenmiş
Hızlı Görünüm Ürün
Ücretsiz Güncellemeler
Konsol hatası olmadan

Beck – Furniture Store HTML Template Web Teması ; Bootstrap web tasarım görseli, Temiz web tasarım görseli, Dijital web tasarım görseli, Mağaza web tasarım görseli, Mağaza web tasarım görseli, Html web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

HTML, CSS, JS

Ürün Kodu

VSTHM11-1216

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews