Consults – Consulting and Finance HTML Landing Pag Web Teması

Açıklama

Danışmanlar danışmanlık ve finans html açılış sayfası şablonudur. Hizmetlerinizi tanıtmak için kullanılabilir, projenizi kalabalıktan öne çıkarmanıza yardımcı olacak bazı özelliklere sahiptir. Zamanınızı ve paranızı kolaylaştırmak için optimize edilmiştir. Sitenizin kolay ve hızlı çalışmasını sağlamanıza yardımcı olacak iyi belgelenmiştir. İş ihtiyaçlarınıza uymayı çok kolay özelleştirebilirsiniz. Şablonumu beğendiyseniz, lütfen 5 yıldız değerlendirin. Benim için çok yararlı. Beğendiğini umuyoruz! 1170px ızgara sistemine dayanarak
HTML5 ve CSS3
Pixel Mükemmel Tasarım
Duyarlı tasarım
Kullanıcı Dostu Kod
Temiz İşaretleme
Yaratıcı tasarım
Çapraz Tarayıcı Desteği
Dinamik iletişim formu
Bootstrap4 ile güçlendirilmiş
Kullanılmış Fontawesome & Icomoon
Google yazı tipi
İlk Sayfa Yükleme
Özelleştirmesi kolay
W3C doğrulaması
Hız optimize edilmiş
Ücretsiz Güncellemeler ve Görüntüler Kullanılmış Kabin – https://fonts.google.com/specimen/roboto
Nunito Sans – https://fonts.google.com/specimen/fira+Sansall görüntüleri sadece demo amaçlı kullanılır. Şablonun bir parçası değildir ve son satın alma dosyalarına dahil değildir.

Consults – Consulting and Finance HTML Landing Pag Web Teması ; Kurucu web tasarım görseli, İşletme web tasarım görseli, Temiz web tasarım görseli, Danışmanlık web tasarım görseli, Kurumsal web tasarım görseli, Yaratıcı web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

HTML, CSS, SASS, JS

Ürün Kodu

VSTHM11-1029

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews