Kasy – Bootstrap 5 Landing page Template Web Teması

Açıklama

Kasy, duyarlı çok amaçlı bir şablondur. Şablon duyarlıdır, böylece mobil/tablet araçlarının yanında ek olarak görüntüleyebilirsiniz ve cihazlarda çok kaliteli görünür.
Kasy retina donanımlıdır, bu, yüksek çözünürlüklü cihazlarda harika ve gerçekten keskin göründüğü anlamına gelir.
Kasy, en son bootstrap v5.1.3’ün kullanımını oluşturan çok nedenci bir HTML şablonudur. HTML5, SCSS ve CSS3 Tamamen duyarlıdır ve şablon için birden fazla varyasyona sahiptir. Esnek düzeni, iş, kurumsal, başlangıç, yenilikçi ajans, özgeçmiş, bir sayfa vb. İçin harika bir web sitesi oluşturmaya izin verir. Kod müthiş temiz, tamamen optimize edilmiş ve herhangi bir geliştiricinin kolayca kişiselleştirmesine izin verir.
Özellikler: Modern Tasarım
Temiz Tasarım
Duyarlı Düzen
Bootstrap v5.1.3.
SCSS dosyaları dahil
Malzeme Tasarım Simgeleri
Çalışma İletişim Formu
Retina Desteklendi
W3C Geçerli İşaretleme
Video Modal
Google Web Yazı Tipleri
HTML 5 ve SCSS İşaretlemesi
İyi yorumlanmış kod
İyi belgelenmiş
Özelleştirmesi kolay
Ve daha fazlası…..

Kasy – Bootstrap 5 Landing page Template Web Teması ; Bootstrap web tasarım görseli, Portföy web tasarım görseli, Özgür web tasarım görseli, İniş web tasarım görseli, Blog web tasarım görseli, Ajans web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

CSS, HTML, JS, SASS

Ürün Kodu

VSTHM11-1028

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews