CryptoN Web Teması

Açıklama

NFT Collectibles Marketplace HTML Şablonu
Marketplace verileri, figürü olmayan jetonlar (NFTS) pazarı ikinci çeyrekte yeni zirvelere yükseldi ve bu yıl şimdiye kadar 2,5 milyar dolarlık satışlarla, 2020’nin ilk yarısında sadece 13,7 milyon $ ‘dan yükseldi. NFT, görüntü, video veya oyun içi öğe gibi maddi olmayan bir dijital öğeyi temsil eden bir kripto varlığıdır. NFT’lerin sahipleri blockchain’e kaydedilir ve bir NFT’nin temsil ettiği dijital varlık için bir stand-in olarak işlem görmesine izin verir.
NFT’ler bu yılın başlarında popülerlikte patladıktan sonra satış hacimleri yüksek kaldı. Büyük bir NFT pazarı olan Opensea’daki aylık satış hacimleri Haziran ayında rekor seviyeye ulaştı.
NFT Marketplace için şablon Crypton ile tanışın.
Blockchain, kripto para birimi, Bitcoin ve Etherium’un yükselişi ile NFT, internette ve yaklaşan Web3’teki bir sonraki büyük şey. Bu şablon, fungilable olmayan jetonlar, kripto-collectibles, moda, dijital sanat, kripto sanatı ve daha pek çok şey için mükemmeldir. HTML şablonu tamamen duyarlı, mobil dostu, SEO optimize edilmiş, özelleştirilmesi çok kolay, net, okunması kolay HTML kodu ve CSS stilleri ile.
Ana Özellikler: Karanlık ve Işık Teması
Bootstrap 5
Çapraz tarayıcı uyumluluğu
Tamamen duyarlı
SEO Dostu
İyi organize edilmiş, yorumlanmış ve temiz kod
Ücretsiz Yaşam Zamanı UpdateStemplate Yapısı: Ana Sayfa Stili 1
Ana Sayfa Stili 2
Ana Sayfa Stili 3
Yeni öğe sayfası oluşturun
Koleksiyonlar sayfası
Sayfa Stili 1’i keşfedin
Sayfa Stili 2’yi keşfedin
Sayfa Stili 3’ü keşfedin
Hakkımızda Sayfa
Etkinlik sayfası
Blog Makale Sayfa Stili 1
Blog Makale Sayfa Stili 2
Blog Stili 1
Blog Stili 2
Yazar (Yaratıcı) sayfası
Tüm Yazarlar Sayfası
İletişim sayfası
SSS sayfası
Yardım Merkezi Sayfası
Öğe Sayfası
Bülten sayfası
Sistem sayfası
Kayıt Sayfası
Cüzdan Pagenot: Tüm görüntüler demo amaçlı kullanılır ve satın alma paketine dahil edilmez

CryptoN Web Teması ; Nft web tasarım görseli, Kripto web tasarım görseli, Kripto Para web tasarım görseli, Koleksiyon web tasarım görseli, Dijital web tasarım görseli, Akım web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

HTML, CSS

Ürün Kodu

VSTHM11-1022

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews