SaasTrace – Saas & Software Startup Template Web Teması

Açıklama

SAASTRACE – SaaS & Software Startup şablonu, en son teknolojilerle oluşturulan ve temiz ve yorumlanan kodlanmış modern, temiz ve düz bir tasarımdır. SaaStrace duyarlı bir şablondur. Çapraz tarayıcı desteklenir. Google Fonts, Bootstrap, HTML5 ve CSS3 ile yapılır.
SaaStrace, SaaS, yazılım, başlangıç ??ve ajans için mükemmeldir. O zaman SaasTrace’i inşa etmek isteyen herkes devreye girer.
03 Sayfa Varyasyonu
Tamamen duyarlı
Modern ve Eşsiz Portföy
Modern renk varyasyonu
Temiz Tasarım
Paralaks efekti
W3C geçerli HTML Dosyası
Çapraz Tarayıcı Desteği
Bootstrap çerçevesi
Taze ve Yorumlanan Kod
İyi belgeler
Ve çok daha fazlagoogle yazı tipleri
Nunito
Not: Tüm görüntüler yalnızca önizleme amacıyla kullanılır. Görüntüler şablonun bir parçası değildir ve ana satın alma dosyalarına dahil değildir.

SaasTrace – Saas & Software Startup Template Web Teması ; Ajans web tasarım görseli, Uygulama web tasarım görseli, Vitrin web tasarım görseli, Şablon web tasarım görseli, Dijital web tasarım görseli, Pazarlama web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

HTML, CSS, JS

Ürün Kodu

VSTHM11-1008

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews