Hostel Booking Website Template Web Teması

Açıklama

Hosteller oda rezervasyonu, hosteller, öğrenciler otelleri, konuk evleri, küçük oteller, tatil köyleri, oda rezervasyonları, seyahat ve diğerleri için taze ve şık bir şablondur. Basit şablon, gerekli bilgilere sahip bir oda listesi, tek kişilik bir sayfa, harika bir galeri, bir arama, geri sayımlı özel bir teklif açılır penceresi ve çok güzel animasyonlu çok işlevli bloklar gibi rezervasyon hizmetleri için gerekli tüm unsurlara sahiptir.
Hosteller tamamen duyarlı bir HTML şablonudur ve görüntüleme cihazından bağımsız olarak aynı harika görünür. Şablon iyi organize edilmiştir ve öğelerinin her birini hızlı ve kolay bir şekilde düzenleyebilirsiniz. Eşsiz bir göz alıcı web sitesi oluşturmak için gerekli özelliklerle birlikte gelir.
Oda rezervasyonu templatehome sayfaları ve düzenleri
Hakkında
Haberler
Tek yazı
Galeri
Odalar Listesi
Tek oda
SSS
SSS 2
Temas
Kişiler 2
404 Sayfa
404 Page 2 Oda rezervasyon şablonunun çekirdeği modern, hızlı ve güçlü bir bootstrap 5. Bu çerçeve tarafından elde edilen düzen esnekliği, yeni başlayanlar için bile şablona sığmanızı sağlar.
Çerçeveler ve Kütüphaneler Bootstrap 5
Kaydırma Kütüphanesi’nde Animasyon
Fırtına
Google Haritalar
Baget kutusu
Shuffle js
Headroom JS
Beni al
Tatlı Uyarı 2
Saymak
Hc yapışkan
İlerleme çubuğu
Tıraş olmak
StarRating Şablon mükemmel bir şekilde düzenlenir ve yapılandırılır, tüm parçalarını özelleştirmeyi, arka planı ve rengi değiştirmeyi ve küresel tipografiyi yönetmeyi kolaylaştırır. Her düzen sadece bir başlangıç ??noktasıdır – istediğiniz gibi bakmak için stil yapabilirsiniz. CSS dosyalarıyla, şablonun özelleştirmesini basitleştiren ve hızlandıran SASS/SCSS dosyası da alırsınız. HTML kodu temiz ve% 100 geçerlidir ve W3C doğrulayıcı testi için test edilmiştir.
Bootstrap 5 tarafından yapılan TemplatePowered Rezervasyon Odasının Özellikleri 5
SEO dostu temiz html 5 kod
Tamamen duyarlı düzenler
Tamamen W3C Geçerli Kod
İki kişi düzeni içerir
Odalar Listesi sayfası içerir
Duyarlı galeri
Modaya uygun renkler ve gradyanlar
PHP komut dosyası işlenebilir iletişim formu içerir
Kaydırma öğeleri animasyonunu görün
Geliştirici Dostu Kod
Sınırsız yazı tipi simgeleri
Bootstrap UI Hazır
Font Awesome 5 Icomoon tarafından sağlanan simgeler
Hafif ve Hızlı
İyi organize edilmiş dosyalar ve klasörler
Tüm modern tarayıcılarla uyumlu
Kullanımı ve özelleştirmesi kolay
Renk körlüğü simülatöründe test edildi
Tasarım WCAG 2’nin gereksinimlerini karşılıyor
Themeforest alıcıları için altı ay müşteri desteği, şu anda WordPress, Joomla, Drupal’a dayanan benzersiz şablonlar geliştirmek için ayrıntılara, esnekliğe ve performansa büyük önem vererek, deneyimli bir HTML kodlayıcı ile işbirliği içinde yetenekli bir tasarımcı tarafından dikkatlice hazırlandığınız Bootstrap şablonu. , Muse ve diğer popüler CM’ler.

Hostel Booking Website Template Web Teması ; Apartman web tasarım görseli, Rezervasyon web tasarım görseli, Misafir web tasarım görseli, Misafirperverlik web tasarım görseli, Pansiyon web tasarım görseli, Otel web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

HTML, CSS, SASS

Ürün Kodu

VSTHM11-958

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews