Flone – VueJS eCommerce Template Web Teması

Açıklama

FLone – Vuejs E -Ticaret Şablonu Ayrıntılı Açıklama
NUXT JS ile Flone Vuejs E -Ticaret Şablonu, Vue JS çerçevesi tarafından desteklenen sofistike bir çevrimiçi şablon arayan herkes için harika bir seçenektir. Hem küçük hem de büyük e-ticaret siteleri oluşturmak için idealdir.
FLone Vue JS e-ticaret şablonunda, her biri çağdaş ve kendine özgü bir tasarıma sahip sekiz ana sayfa varyasyonu ve 7’den fazla önceden hazırlanmış başlıklar, 3+ önceden hazırlanmış altbilgi, 4+ blog sayfası düzenleri, 7 mağaza sayfası düzenleri, 3 Ürün detayları sayfa düzenleri vb.
Ayrıca, Flone Vue JS Web Şablonu mobil uyumludur, yani tabletler, akıllı telefonlar vb. Dahil herhangi bir cihazda iyi görüntüleneceği anlamına gelir. karşılaştırılabilir şablonlar.
Bu modern ve profesyonel görünümlü Vuejs e-ticaret şablonu, herhangi bir güçlük olmadan güçlü bir çevrimiçi mağaza oluşturmanızı sağlayacak özelliklerle doludur. Bu pakette, Bootstrap UI çerçevesi, SASS, Google Font 1000+ simge yazı tipi, W3C onaylanmış kod, konsol hatası yok, jQuery bağımlılığı ve kuyu belgelerini bulacaksınız.
Harika bir sonuç için bugün bu mükemmel Vuejs e -ticaret web sitesi şablonunu deneyin ve onunla birlikte mevcut olan tüm olanaklardan yararlanın. Satın alma işleminizden sonra ücretsiz güncellemeler ve satış sonrası desteği sağlayacağız.
FLone – NUXT JS ile Vuejs E -Ticaret Şablonu En son Vue ile ListeBuild
En son nuxt ile inşa et
Vuex kullanarak tamamen işlevsel
Bootstrap UI çerçevesi
Ürün Sepeti, Ürün Karşılaştırması, Ödeme ve İstek Listesi Sayfaları Eklendi
JQuery bağımlılığı yok
SEO dostu sayfalar
8 Ev Varyasyonu
7 mağaza sayfası
3 Ürün Detayları Sayfaları
4 Blog Sayfası
Mağaza ızgarası/Liste Görünümü
Sass ile yapılmış
1000+ simge yazı tipi (Font Awesome + PE 7 strok simgeleri)
Google Font dahil
Tamamen duyarlı tasarım
W3C Doğrulanmış Kod
Temiz Kod
Hız optimize edilmiş
Çapraz Tarayıcı Desteği
İyi belgelenmiş
Konsol hatası yok
Ücretsiz Güncellemeler

Flone – VueJS eCommerce Template Web Teması ; Bootstrap web tasarım görseli, Butik web tasarım görseli, Kıyafetler web tasarım görseli, Giyim web tasarım görseli, E -Ticaret web tasarım görseli, Moda web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

CSS, JS, SASS

Ürün Kodu

VSTHM11-840

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews