Crypton | ICO & Crypto Currency PSD Template Web Teması

Açıklama

Crypton | ICO, Bitcoin ve Kripto Para Birimi PSD Şablonu, Cryto Para Birimi, ICO, Token Satışı, Bitcoin, Kripto Cüzdanı, Blockchain, Kripto Madenciliği Destek Sitesi ve çok daha fazlası için harika bir tasarım fikridir.
Crypton, kripto para birimleri, dijital para dönüştürücü, bu alanda bir iş kurmak isteyen veya başlatmak isteyen her kişi veya şirket tarafından kullanılabilecek değişim ile ilgilenen yararlı bölümlerle tamamen yüklü profesyonel bir kripto para birimi şablonudur. Crypton, yaratıcı bir modern, zarif ve ICO, bitcoin ve kripto para birimi PSD şablonudur.Crypton PSD şablonu WordPress, Joomla, diğer sistemler, diğer amaçlar vb. Detay düzenleri ve süper zeki, süper net – temiz – zarif! Bu inanılmaz bir seçim olacak!
Crypton, tasarım topluluğunun en iyi tasarımcıları tarafından tasarlanmıştır. Hızlı ve etkili proje uygulaması için özenle geliştirilen ve hazırlanan 22’den fazla harika PSD şablonu ile donatılmış Crypton, kripto para birimi projenizi süper taze görünümünüzü güçlendirerek, önümüzdeki yılın UI ve UX tasarımındaki tüm eğilimleri karşılıyor. Ayrıca, bunun özelleştirilmesi çok kolay olacaktır.
Şablon özellikleri22 çarpıcı mükemmel piksel / detay katmanlı PSD’ler.
Işık ve Karanlık Stil Mevcut.
4 Çarpıcı Ana Sayfa Tasarımı.
Özel ICO ve Token Satış Sayfası Tasarımı.
Great & Clear Blog Düzeni.
6 Süper Premium Tasarım Sayfaları.
Themeforest’in en popüler yeni PSD ürünü.
Tüm zamanların en hızlı satan PSD şablonu.
1170px / 320px / 768px ızgara sistemine dayanmaktadır.
Benzersiz ve modern stil.
Süper açık ve temiz düzen.
Harika ve yaratıcı tasarım.
Kolayca özelleştirilebilir Photoshop dosyaları.
Her sayfa tamamen katmanlı ve uygun adlarla düzenlenmiştir.
Bu PSD şablonu, WordPress, Joomla ve diğer sistemlere dönüştürmek için mükemmeldir… kripto para birimi, ICO, jeton satışı, bitcoin, kripto cüzdanı, blockchain vb.
Garip ve benzersiz arayüz, aerodinamik ve etkileyici.
Piksel mükemmel.
Tamamen özelleştirilebilir.
Ücretsiz Google Yazı Tipleri.
Retina hazır.
Ücretsiz yazı tipi tabanlı simgeler.
Büyük destek.
Dosyaların adını, klasörünü, katmanlarını, gruplarını bulmak kolaydır.
Ve daha fazlası… kaynak ve kredi
Görüntüler / Mockup / vektör / simgeler kullanılır
Biz kullandık.
Not: Tüm görüntüler yalnızca önizleme amacıyla kullanılır. Şablonun bir parçası değildir ve son satın alma dosyalarına dahil değildir.

Crypton | ICO & Crypto Currency PSD Template Web Teması ; Bitcoin web tasarım görseli, Blok Zinciri web tasarım görseli, Ticaret web tasarım görseli, Kripto Para web tasarım görseli, Değişme web tasarım görseli, Para Birimleri web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

PSD

Ürün Kodu

VSTHM11-808

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews