Rocket Hosting HTML Template Web Teması

Açıklama

Rocket Host, özellikle barındırma, sunucular, bulut ve iş şirketleri için oluşturulan güçlü ve tutkuyla oyulmuş bir barındırma şablonudur. Kullanımı çok kolay. Tüm öğeleri ve işlevleri ele aldığımızdan emin olmak için iş özelliklerini barındırmayı planlamadan önce birçok Web Hosting şirketi web sitesini analiz ettik. Bu şablonu diğer varyant işletmeleri kullanmak için kullanabilirsiniz.
Rocket Host tamamen duyarlı ve retina hazırdır, bu nedenle akıllı telefonlar, tablet PC’ler ve masaüstlerinde güzel çalışır, bootstrap duyarlı çerçevelerle entegrasyon oluştururuz, çünkü müşterilerimizin hafif harika, güçlü ve kullanımı kolay bir çerçeve bulmasını istiyoruz.
NOT
Demoda kullanılan tüm resimler ve videolar tema ile dağıtılmaz. Hepsi Creative Commons altında lisanslıdır ve kendi yaratıcısına/sahiplerine yatırılır.

Rocket Hosting HTML Template Web Teması ; Bulut web tasarım görseli, Şirket web tasarım görseli, Özel web tasarım görseli, Barındırma web tasarım görseli, İhtisas web tasarım görseli, İhtisas web tasarımında kullanılır.

Diğer Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Bu dosya web şablon dosyası olup WordPress sitelere doğrudan yükleme yapamazsınız. Dosya içeriğinde görsel tasarım dosyaları bulunmaktadır. WordPress uyumlu website temaları için buraya tıklayın.

Ek bilgi

Satın Alma İşlemi

Dosya

Dosya

HTML, CSS, JS

Ürün Kodu

VSTHM11-793

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews